PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Jakie mieliśmy szczęście z dziewczyną że nie wydaliśmy na ten film żadnych pieniędzy tylko
poszliśmy na niego za darmo poprzez zaproszenie z rmf maxxa. Po trailerze wiedzieliśmy że to
może być film odmóżdżający ale że aż tak to nie! Nie wiem kogo bawi sytuacja w której matka
całuje się z synem niczym na pierwszej randce czy też robienie kupy na kogoś. Trochę tu wiało
patologią i to niezłą. Wytrzymaliśmy 45 minut i do tej pory jesteśmy zdumieni jak aktorzy
pokroju Winslet, Thurman, Jackman'a, Gere'a i całej reszty zgodzili się zagrać w takim
gniocie?!?! Nie traćcie na to czasu a nawet jak kiedyś będzie w TV to też sobie odpuśccie.
Przed wyjściem patrzyłem na filmweb na ocenę 6,7 myśląc że może coś z tego będzie, jednak
kiedy spojrzałem na IMDB i 4,9 to wiedziałem że może być lipa i była! 1/10 i nic więcej nie
dodam. Pozdrawiam wszystkich którzy potrafią się śmiać ale nie z takiego czegoś jak tutaj...

ocenił(a) film na 1
mati0813

Dokładnie, masz w 100% rację. Ja również byłem na tym "filmie" za darmo z RMF Maxxx i chociaż tyle dobrego, bo to byłyby chyba najgorzej zainwestowane pieniądze w ciągu całego mojego życia. Najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem. Po prostu GÓWNO i nic innego nie opisze tego gnoju. Również pozdrawiam i zarazem podziwiam ludzi, którzy się na tym gniocie śmiali... Ech, jak tak ma się zapowiadać przyszłość kina to ja dziękuję...

ocenił(a) film na 1
mati0813

Witajcie maxx'owicze również byłem za darmo z RMF MAXXX ;). Film to totalny gniot. Gdy słyszałem śmiech na sali zrobiło mi sie przykro... Uświadomiłem sobie jakie w Polsce mamy "tępe" społeczeństwo.

czajmen32

Tępe społeczeństwo mówisz? W większości pewnie tak, ale nie dopuszczasz myśli, że część ludzi po prostu ma duży dystans do siebie i świata, przez co czarny, chamski i wulgarny humor im nie przeszkadza? Jeśli nie, to pozwól mi stwierdzić, że sam również do tejże tępej społeczności przynależysz.

Ja na ten film szedłem w pełni świadomy na jakiego typu komedię idę (wystarczyło obejrzeć trailer...), więc nie nastawiałem się na wybitne kino typu ostatno Django. Wybierałem się na coś chamskiego, wulgarnego i odmóżdżającego i to też dostałem.

Fascynują mnie ludzie grający w RMF o bilety nawet nie wiedząc na jaki film idą... W tym wypadku widziałem tylko hate i ludzi wychodzących z sali, ale na właśnie Django, jak widziałem blondyny, które po 20min zaczęły strzelać sobie słiit focie i pewnie wrzucać je na fb z podpisem "na przedpremierze Django :****" i cały seans potem chyba na ekran nie spojrzały, to się przykro robi... Nie jesteś zainteresowany filmem, nie graj o bilet... proste...

mati0813

Nie oglądałam jeszcze filmu ale już po trailerze widać, że jest to komedia w typie Borata więc nie wiem czego sie spodziewaliście? Co do obsady...może akurat oni lubią się pośmiać z siebie i mają do siebie totalny dystans.

mati0813

taaaa zawsze zwracajcie uwage na oceny na filmwebie i IMDB to bardzooooo wiarygodne źródła :D sami profesjonalisci w swoim fachu, hejterzy i ci z wodogłowiem. I ich najlepsze opinnie typu ,,wyłaczyłem po 10 minutach" istne Hollywood :D

mati0813

Nie będziesz mi ku*** rozkazywał ;).

mati0813

Nie czytam Twojego komentarza, by nie zrobić sobie spoilera :D Przyznam, że trailer mnie nie zachęca, to raczej nie mój gust, ale obsada. To jedyne, co mnie zachęciło, by dodać film do listy. Nawet Hugh i Kate nie ratują tego filmu? :)