płytka, ordynarna, wulgarna, głupia, nietrzymająca się kupy i nieśmieszna quasi-komedia... radzę nie marnować pieniędzy na bilet. brak mi słów by określić to, jak słaba jest ta produkcja
to już ją oglądałaś/eś, że oceniasz produkcję jako słabą, skoro wyszedł tylko zwiastun?
ja oglądałem ją 2 dni temu i powiem że jest słaba. Film podzielony na części... i kilka zabawnych i kilka wyjątkowo głupich... Ogólnie 2+
tak, Krzepki_Radeck, byłam wczoraj na przedpremierze w warszawskiej Arkadii :) więc wiem co mówię!
rzeczywiście, nie zauważyłem daty premiery :D ale skoro takie opinie ma, to obowiązkowo trzeba się wybrać ! dziękuję !
Naprawdę kogoś zachęca taki opis? Też lubię niepoprawne filmy, ale tego bym się bała.
Byłem dzisiaj, bo po zwiastunie zapowiadała się ciekawa komedia. Nie powiem kilka śmiesznych momentów było ale nie tak żeby nie można było śmiechu opanować. Całość nie trzyma się kupy, najzabawniejsze momenty były pokazane w zwiastunach, no może po za pierwszą historią. U mnie 6/10 ze względu na tych kilka śmiesznych momentów. Szczerze? Więcej uśmiałem się na zwiastunie, w kinie już te momenty tak śmieszne nie były. Zatem jeśli ktoś zwiastuna nie oglądał, to może się wybrać do kina. Jeśli oglądał, nie widzę sensu aby wydawał na to pieniądze. U mnie na seansie ludzie nie czekali do końca, sporo osób wyszło jakieś 15min. przed napisami końcowymi. Zresztą sam już siedziałem w kurtce bo miałem dosyć.