PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Ile musieli zapłacić tak dobrym aktorom, żeby zgodzili się zagrać w takim g*wnie?
Daję 2/10 (chociaż to i tak dużo) za jedną jedyną scenę, która jako-tako mnie rozbawiła. Film to
dno totalne i ktoś kto daje mu dobrą ocenę musi być naprawdę pusty, jeżeli śmieszą go takie
żarty.
Współczuję wszystkim, którzy stracili kasę na kino ;]

ocenił(a) film na 7

zbyt powazna chyba jestes:D i ciekawi mnie co Ciebie bawi :) ja tam ogladalem z kolega i bylo pare scen w ktorych plakalismy ze smiechu :) nie trzeba byc pustym aby ten film potrafil rozsmieszyc :)

ocenił(a) film na 4

Powinni dać na filmwebie z pośród ocen 1-10 tryb ''wyłączyłem w połowie". Scena z krasnalem chociaż później nie do końca mi się podobała, ale początek był dobry, jeszcze chyba jedna scena mi się podobała. Natomiast większa część filmu jest w stylu "Wielkie Kino", czyli ogromne g*wno. Daję 4/10.

ocenił(a) film na 1
Andreas786

Już chyba nawet "Wielkie kino" było lepsze. Ten film to totalne nieporozumienie.

ocenił(a) film na 2

Totalna żenada, kiepski humor, zgadzam się z przedmówczynią. Obejrzałam do końca tylko dla tego by zobaczyć czy naprawdę jest aż tak kiepski, rzeczywiście był..

ocenił(a) film na 1

To proste: zebrali aktorów, którzy byli pewnie coś winni wytwórni, może nie dotrzymali kontraktu, czy coś takiego i zagrali w tym badziewnym filmie w ramach zobowiązania... :) innej opcji sobie nie wyobrażam...

ocenił(a) film na 5

Podejrzewam że niewiele, film jest bardzo tani, kosztował zaledwie 6 milionów $. Pewnie każdy z aktorów spędził jeden, 2 dni na planie.

ocenił(a) film na 1

Cały film obejrzałam z miną typu "WTF!?" na twarzy. Obejrzałam do końca tylko dlatego że myślałam, że zdarzy się w którymś momencie filmu coś co sprawi że ta cała żenada miała sens, ale niestety tak się nie wydarzyło. Dałabym 0/10 gdyby było można, ale przyjmijmy że to 1 jest za to, że wytrwałam do końca (chociaż nie wiem jakim cudem).