PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Film jest serio okej,może i ryje mózg i co parę minut zadawałam sobie w kinie pytanie 'co ja tutaj
robie', ale warto zobaczyć. Bardziej dla ludzi lubiących czarny humor i nie doszukujących się
żadnej puenty na końcu ;d. Osobiście daje 8/10.

użytkownik usunięty
czcijmarchewe

Racja w 100%!
Film powinien mieć średnią +7/10 a nie 5,2/10.
Ale jak widać mamy w kraju głupie społeczeństwo....

Lubię take filmy, ale szczerze, to te filmy są głupsze od naszego społeczeństwa.

użytkownik usunięty
darek12322

Wiem, chodziło mi o to że polacy pewnie myśleli że to będzie kolejna komedia typu Poradnik Pozytywnego Myślenia...

Być może, ale być może też wiedzieli, jak ten film będzie wyglądał i dali niskie oceny, bo im się nie spodobał :)

użytkownik usunięty
darek12322

Być może ;D
Mi się bardzo podobał, a najlepszy segment z Kate Winslet lub Naomi Watts (CUDO**) ;D

Ten z jajami pod brodą serio Ci się podobał ? :D

użytkownik usunięty
darek12322

To już może lekka przesada...

A no lekka. Jakby był sarkastyczny humor nie dla każdego, to bym zrozumiał. Ale takich elementów jak ten nie trawię.

użytkownik usunięty
darek12322

No ja też takiego czegoś nie trawię, ale ogólnie bardzo dobry film a średnia na FILMWEBIE wbija w fotel...

za mało głosów póki co żeby wyznaczać jakieś normy tą średnią, zobaczymy jak będzie +10000 głosów.

użytkownik usunięty
darek12322

Za pewne podniesie się do 5.5

5.5 to już w zaokrągleniu niezły film.

ocenił(a) film na 7
czcijmarchewe

mialam tak samo,naprawde humor panuje tam dosc specyficzny jednak nie ma co narzekac, byly jaja naprawdę, szczegolnie na poczatku z tymi jadrami ale to po prostu komedia czego sie spodziewac innego ;D
8/10

ocenił(a) film na 8
czcijmarchewe

dokladnie film śmieszny na maksa