PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

Super komedia!

ocenił(a) film na 10

FANTASTYCZNY FILM, CO PRAWDA NIE DLA WSZYSTKICH. Ostre sceny i wulgarny język może mierzić.....Tym którym podobał się film :Dziewczyna mojego kumpla" na pewno się spodoba. Ja uśmiałam się do łez:)))

ocenił(a) film na 7
Nina_73

Też uważam, że to świetna komedia i nie rozumiem, skąd tak niska ocena ogólna - ja już dawno się na żadnym filmie się tak nie uśmiałam...

Chrumka_filmweb

"...nie rozumiem, skąd tak niska ocena ogólna..." - z przedziału wiekowego. Dzieci doby bezstresowego wychowania dorwały się do internetu.

ocenił(a) film na 7
Nina_73

Zgadzam się,film naprawdę dobry.;)
Specyficzny humor,momentami wręcz ordynarny z masą fajnych gagów na granicy "dobrego smaku".Uwielbiam ostry i absurdalny humor,a ten film dostarczył mi tego naprawdę sporo.Co chwila rechotałem jak opętany - absolutnie godny polecenia.
Oczywiście film nie dla każdego,o czym świadczy skandalicznie zaniżona ocena.;)

ocenił(a) film na 9
Nina_73

Film oceniły osoby zadowalające się Iron Manem, Predatorem itp...Film jest GENIALNY, a w szczególności pomysłowość na pokazanie jak ze zwykłego tematu można zrobić coś wspaniałego :) super film :)

1bolek1989

Dobra,dobra..."Iron Man" cholernie mi się podobał a pierwsze dwa "Predatory" to klasyka a mimo to "Movie 43" spodobał mi się i nieźle się uśmiałem :)