PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

przez cały czas oglądania tak brzmiały moje myśli, to jedna z najbardziej pochrzanionych komedii jaką widziałem, a widziałem już wiele; humor sprośny, kontrowersyjny, absurdalny, niepoprawny, żałosny, ale i momentami zabawny; na pewno na jego plus działa kapitalna obsada - naliczyłem się 32-óch mniej lub bardziej znanych aktorów; do tego filmu trzeba podejść na kompletnym luzie, wtedy można się pośmiać i rozerwać, nie wszyscy to widać łapią, co widać po średniej
Moja ocena: 6/10

ocenił(a) film na 2
Pauleta

Miałem podobne uczucie oglądając ten film, ale nie usprawiedliwiałem go pseudo-politycznymi frazesami. Podszedłem do niego bardzo optymistycznie, gdyż lubię kontrowersyjne komedie, ale obejrzałem film na kompromitującym poziomie. Żenujący kloaczny humor, obrzydliwy momentami, kompletnie bez fabuły. Aktorzy chyba nie mieli pojęcia w jakim gó..nie będą występować gdy się poskleja te wycinki w całość. Nie przeczę, widziałem gorsze filmy, ale nigdy nie miałem aż tak mocnego poczucia zmarnowanych dwóch godzin.

ocenił(a) film na 1
Pawel_Gosia

Zgadzam się z Tobą. Uważam, że jak się nie ma pomysłu na żarty sięga się po sranie, pierdzenie, spermę, a tu jeszcze w zestawie okres na ścianie, animowany kotek koniobijca i dziewczynka morderczyni. Makabra potworna.

ocenił(a) film na 7
Pauleta

najlepsza iBabe :D

ocenił(a) film na 10
Pauleta

Dodaj do tego zakresu ten film i go zaakceptuj stary, bo naprawdę jest to świetny pomysł i wykonanie.