PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

jednakze (jak to zawsze na filmwebie) film na zanizona ocene, przez to ze bol dupy maja jacys pseudo znawcy i niedorobieni krytycy.
Film jest glupi, ale ma taki byc, tworcy nie pragneli zrobic czegos ambitnego tylko cos zabawnego, i udalo im sie to w 100% a wszyscy ktorzy twierdza ze to dno i czuja sie oszukani, sa debilami. Juz po samym zwiastnie wiadome bylo ze bedzie to irracjonalny i idiotyczny film, wiec naprawde nie wiem jak wielkim debilem trzeba byc by oczekawic ambitnego filmu z wyrafinowanymi gagami i inteligentna peunta.

ocenił(a) film na 1
Shanks1337

Ja osobiście uważam, że ranking tego filmu jest zawyżony! Oglądając zwiastun spodziewałem się naprawde dobrej "głupiej" komedii, z której można się pośmiać. Niestety pośmiałem się jedynie z zwiastuna bo to właśnie w nim zawarto wszystkie śmieszne gagi.

ocenił(a) film na 6
mariusz3074

To należy pogratulować poczucia humoru, ja szczerze sądzilem że to będzie jakaś straszna kupa ale nie było tragedii, film trochę w stylu Amazonek z księżyca bądź onion tv podobny humor mi osobiście odpowiada.Film ma zdecydowanie zaniżoną ocenę inne komedie o wiele bardziej niesmieszne....urok Fimlweb.

ocenił(a) film na 7
Shade83

milo ze sie ze mna zgadzasz :) (zwazajac na to ze kolejnym urokiem filmwebu, jest to ze wielu ludzi nie potrafi zniesc innej niz ich opinii i zaraz hejci)

ocenił(a) film na 6
Shanks1337

dla mnie film niezły (można się pośmiać , szczególnie będąc wstawionym i oglądając ze znajomymi... oglądając samemu pewnie byłoby gorzej) i ocena FW w sumie zbliżona do mojej... oczywiście spodziewałem się głupawego humoru i taki dostałem, ale mogło być o wiele śmieszniej... wolę Scary movie czy inne filmy o podobnej konwencji... można przyrównać do tego filmu Job czyli ostatnia szara komórka- również wiele scenek złączonych jednym, głównym tematem lecz 100 raz śmieszniej... niewykorzystany potencjał... mnie również szokowała plejada gwiazd w tego typu komedii o.O

ocenił(a) film na 1
Shanks1337

@Shanks1337: Uwierz mi, że ludzie potrafią znieść zdanie inne od ich własnych, ale wtedy kiedy nie wyzywa się ich od debili w każdym zdaniu. To właśnie ludzie tacy jak ty plują się najbardziej, a jak ktoś ma inne zdanie to uważają ich za hejterów. Na prawdę zastanów się następnym razem nad tym co piszesz.

ocenił(a) film na 1
Paulina124

a co do "niedorobionych krytyków" to chyba każdy może mieć inne poczucie humoru? Jednych śmieszy machanie jajami przed kamerą, a drugich nie więc uszanuj to.

ocenił(a) film na 7
Paulina124

heh na taka osobe czekalem, ktora bedzie wmawiac ze to "ja jestem tym zlym" :p
i wlasnie o takim bolu dupy wyzej pisalem :P
twoje posty nawet nie wniosly tu zadnej konstruktywnej opinii na temat filmu, a jedynie napisalas jaki to ja nie jestem "brzydki", takze albo pisz cos o filmie albo nie pisz wcale w tym temacie :)

ocenił(a) film na 1
Shanks1337

Serio? A jakbym napisała, że film jest beznadziejny i każdy kto tego nie rozumie jest niedorobionym krytykiem i debilem to jakbyś to odebrał? Nie zareagowałbyś w żaden sposób? Pomyślałbyś sobie "bardzo się cieszę że ktoś ma o mnie takie zdanie"? Nie chcę nikomu nic wmawiać, a staram się jedynie wytłumaczyć, że można wyrazić swoje zdanie bez obrzucania mięsem innych ludzi. Jeżeli tego nie rozumiesz to nie mamy o czym gadać

Shanks1337

Cieszymy się, że Ci się podobał, ale nie znaczy to jeszcze, że masz narzucać innym swój gust filmowy. Komedia ma śmieszyć a poczucie humoru to akurat kwestia różna u każdego. Osobiście filmu nie widziałem, ale sam trailer już mnie odrzucił i nie bardzo mam ochotę się za niego zabierać. Lubię komedie w stylu Straszny Film czy Austin Powers, głupie ale śmieszne, ale w tym wypadku to jest raczej głupie i nieśmieszne. Może obejrzę któregoś dnia w telewizji albo z nudów ściągnę.

ocenił(a) film na 7
fartownik

ja nikomu nic nie narzucam, widocznie zle zrozumiales to co napisalem, bo ja tam nie widze zadnego narzucania, a jedynie krytyke niektorych ludzi

Shanks1337

"Każdy, kto mówi że film jest słaby jest debilem", dla mnie to jest równoznaczne z narzucaniem innym swoich opinii. Nie dosłownie, ale wynika to mimowolnie z tego zdania. Poza tym krytyka to co innego niż obrażanie innych. Wątpie, że ktokolwiek weźmie Cię na serio jeśli wyskoczysz bez żadnych argumentów, a jedynie z obelgami.

ocenił(a) film na 7
fartownik

nie czytasz ze zrozumieniem tego co pisze, przekrecasz moje slowa :P ja wyraznie to co napisalem kieruje do ludzi ktorzy poszli na film i spodziewali sie ambitnego kina, a nie do kazdego komu sie film nie podobal, bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania :)
w kwestii brania na serio, nie zalezy mi na tym, mowie to co mysle, robie to szczerze, nie lubie owijac rzeczy w zadne slodkie slowka tylko przedstawiam je takimi jakie sa wg mnie :P
PS. fajny avatar z Ryūkiem ;)

ocenił(a) film na 1
Shanks1337

Czyli jeżeli poszedłem na film z nastawieniem, że obejrzę "głupawą ale smieszną komedię", a zobaczyłem mało śmiesznego gniota to moja opinia jest w pełni "wartościowa"?
Czy to, że twierdzę, że zostałem oszukany, bo zamiast "głupawej ale smiesznej komedii" dostałem gów.ianą papkę, która nawet nie spowodowała usmiechu (w przeciwieństwie do innych głupawych komedyjek w stylu Straszny Film), to kwalifikujesz mnie do debili?

ocenił(a) film na 7
Zetar

w tej suytuacji nie, jednak uwazam ze przesadzasz, film nie byl tak zly, powiedzialbym ze lepszy niz Scary movie, bo zaskakiwal swoja idiotycznoscia :)

ocenił(a) film na 1
Shanks1337

Tak, zaskakiwał, przez pierwsze 5 minut. Później był już co najwyżej żałosny.