jednakze (jak to zawsze na filmwebie) film na zanizona ocene, przez to ze bol dupy maja jacys pseudo znawcy i niedorobieni krytycy.
Film jest glupi, ale ma taki byc, tworcy nie pragneli zrobic czegos ambitnego tylko cos zabawnego, i udalo im sie to w 100% a wszyscy ktorzy twierdza ze to dno i czuja sie oszukani, sa debilami. Juz po samym zwiastnie wiadome bylo ze bedzie to irracjonalny i idiotyczny film, wiec naprawde nie wiem jak wielkim debilem trzeba byc by oczekawic ambitnego filmu z wyrafinowanymi gagami i inteligentna peunta.
Ja osobiście uważam, że ranking tego filmu jest zawyżony! Oglądając zwiastun spodziewałem się naprawde dobrej "głupiej" komedii, z której można się pośmiać. Niestety pośmiałem się jedynie z zwiastuna bo to właśnie w nim zawarto wszystkie śmieszne gagi.
To należy pogratulować poczucia humoru, ja szczerze sądzilem że to będzie jakaś straszna kupa ale nie było tragedii, film trochę w stylu Amazonek z księżyca bądź onion tv podobny humor mi osobiście odpowiada.Film ma zdecydowanie zaniżoną ocenę inne komedie o wiele bardziej niesmieszne....urok Fimlweb.
milo ze sie ze mna zgadzasz :) (zwazajac na to ze kolejnym urokiem filmwebu, jest to ze wielu ludzi nie potrafi zniesc innej niz ich opinii i zaraz hejci)
dla mnie film niezły (można się pośmiać , szczególnie będąc wstawionym i oglądając ze znajomymi... oglądając samemu pewnie byłoby gorzej) i ocena FW w sumie zbliżona do mojej... oczywiście spodziewałem się głupawego humoru i taki dostałem, ale mogło być o wiele śmieszniej... wolę Scary movie czy inne filmy o podobnej konwencji... można przyrównać do tego filmu Job czyli ostatnia szara komórka- również wiele scenek złączonych jednym, głównym tematem lecz 100 raz śmieszniej... niewykorzystany potencjał... mnie również szokowała plejada gwiazd w tego typu komedii o.O
@Shanks1337: Uwierz mi, że ludzie potrafią znieść zdanie inne od ich własnych, ale wtedy kiedy nie wyzywa się ich od debili w każdym zdaniu. To właśnie ludzie tacy jak ty plują się najbardziej, a jak ktoś ma inne zdanie to uważają ich za hejterów. Na prawdę zastanów się następnym razem nad tym co piszesz.
a co do "niedorobionych krytyków" to chyba każdy może mieć inne poczucie humoru? Jednych śmieszy machanie jajami przed kamerą, a drugich nie więc uszanuj to.
heh na taka osobe czekalem, ktora bedzie wmawiac ze to "ja jestem tym zlym" :p
i wlasnie o takim bolu dupy wyzej pisalem :P
twoje posty nawet nie wniosly tu zadnej konstruktywnej opinii na temat filmu, a jedynie napisalas jaki to ja nie jestem "brzydki", takze albo pisz cos o filmie albo nie pisz wcale w tym temacie :)
Serio? A jakbym napisała, że film jest beznadziejny i każdy kto tego nie rozumie jest niedorobionym krytykiem i debilem to jakbyś to odebrał? Nie zareagowałbyś w żaden sposób? Pomyślałbyś sobie "bardzo się cieszę że ktoś ma o mnie takie zdanie"? Nie chcę nikomu nic wmawiać, a staram się jedynie wytłumaczyć, że można wyrazić swoje zdanie bez obrzucania mięsem innych ludzi. Jeżeli tego nie rozumiesz to nie mamy o czym gadać
Cieszymy się, że Ci się podobał, ale nie znaczy to jeszcze, że masz narzucać innym swój gust filmowy. Komedia ma śmieszyć a poczucie humoru to akurat kwestia różna u każdego. Osobiście filmu nie widziałem, ale sam trailer już mnie odrzucił i nie bardzo mam ochotę się za niego zabierać. Lubię komedie w stylu Straszny Film czy Austin Powers, głupie ale śmieszne, ale w tym wypadku to jest raczej głupie i nieśmieszne. Może obejrzę któregoś dnia w telewizji albo z nudów ściągnę.
ja nikomu nic nie narzucam, widocznie zle zrozumiales to co napisalem, bo ja tam nie widze zadnego narzucania, a jedynie krytyke niektorych ludzi
"Każdy, kto mówi że film jest słaby jest debilem", dla mnie to jest równoznaczne z narzucaniem innym swoich opinii. Nie dosłownie, ale wynika to mimowolnie z tego zdania. Poza tym krytyka to co innego niż obrażanie innych. Wątpie, że ktokolwiek weźmie Cię na serio jeśli wyskoczysz bez żadnych argumentów, a jedynie z obelgami.
nie czytasz ze zrozumieniem tego co pisze, przekrecasz moje slowa :P ja wyraznie to co napisalem kieruje do ludzi ktorzy poszli na film i spodziewali sie ambitnego kina, a nie do kazdego komu sie film nie podobal, bo kazdy ma prawo do wlasnego zdania :)
w kwestii brania na serio, nie zalezy mi na tym, mowie to co mysle, robie to szczerze, nie lubie owijac rzeczy w zadne slodkie slowka tylko przedstawiam je takimi jakie sa wg mnie :P
PS. fajny avatar z Ryūkiem ;)
Czyli jeżeli poszedłem na film z nastawieniem, że obejrzę "głupawą ale smieszną komedię", a zobaczyłem mało śmiesznego gniota to moja opinia jest w pełni "wartościowa"?
Czy to, że twierdzę, że zostałem oszukany, bo zamiast "głupawej ale smiesznej komedii" dostałem gów.ianą papkę, która nawet nie spowodowała usmiechu (w przeciwieństwie do innych głupawych komedyjek w stylu Straszny Film), to kwalifikujesz mnie do debili?
w tej suytuacji nie, jednak uwazam ze przesadzasz, film nie byl tak zly, powiedzialbym ze lepszy niz Scary movie, bo zaskakiwal swoja idiotycznoscia :)