to samo powiedziałem gdzy zobaczyłem że grają tam tacy aktorzy !!!! a w sczególności Tony Shalhoub , Seann William Scott , Kristen Bell , Chloe Moretz a co lepsza Christopher Mintz-Plasse !!! mam nadzieje ze to beda jakies wieksze role !!! chyba ze mody leca w ..... i bedzie lipa !
Chyba żadna rola w tym filmie nie będzie duża, bo to wygląda na film posklejany z wielu osobnych opowieści i każda reżyserowana przez innego reżysera. Myślę, że ten film nie będzie miał w ogóle głównych bohaterów ani głównego wątku.
Też mi się tak wydaje. Obsada super, ale to może być coś jak "Walentynki", czy "Zakochany Nowy Jork"
obsada mnie zaskoczyla!! co najmniej z 15 aktorow wiekszej slawy. ale wydaje mi sie ze wiekszosc z nich wystapi w swojej jednej scene.
yeeeahhh!! Moze wtedy dostanie wiecej szans, bo gosciu w "Życiu idioty" pokazal, ze potrafi grac.
Nie oglądałam, ale Stifler, to Stifler- poradzi sobie w każdej roli, a jak nie- będzie improwizował :D
Nie w kazdym filmie jest Stiflerem, w tamtym filmie zerwal z tym wizerunkiem, wiarygodnie odegral postac, ktora chorowala na specyficzna przypadlosc. Na razie gra nie oszukujmy się najdalej w niezlych filmach, mam nadzieję, ze jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tej kwestii. Uwazam, ze potrafi i jak dostanie lepszy scenariusz przy******** z impetem
Facet ma talent, to trzeba przyznać. Obejrzałam z nim coś koło siedmiu filmów i w prawie każdym grał świra, bardzo dobrze to robi (Fujary na tropie- zagrał fajnie), ale przydałoby się więcej filmów, w których będzie mógł bardziej się wykazać
Zawsze jego obecnosc jest plusem, nie przypominam sobie... no moze w tym filmie z The Rockiem btw. przecietnym się nie popisal i slabe to troche bylo, ale reszta spoko. Lubie tego goscia, obejrzalem z nim 20 filmow, w wiekszosci nic swietnego, ale jego role zawsze sie wybijaly nad poziom produkcji w ktorych gral.
No wlasnie za duzo gra debilnych, swirowatych postaci, do tego te komedii nie sa na jakims wielkim poziomie, niech probuje sie sprawdzac w innych osobowosciach, co za tym idzie dostanie moze role w jakims dramacie albo kryminale. Gosciu ma talent, w komediach sie sprawdza, potrafi e tej kwestii nie tylko rozsmieszyc widza, ale troche jest juz w tym powtarzalny, bo ile moze grac to samo. Niech zacznie coś nowego, teraz albo nigdy, chyba ze aktorstwo to dla niego jakas odskocznia, moze w reali zajmuje sie czyms innym, nie wiem nic na ten temat.
Aha, widzialas moze film "Koniec świata'? podobno na tle bezplciowej, nudnej obsady dobrze wypdal.