PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=549622}
4,8 65 tys. ocen
4,8 10 1 64796
3,3 40 krytyków
Movie 43
powrót do forum filmu Movie 43

super!

ocenił(a) film na 5

taka obsada że musze zobaczyć ten film!:-)

ocenił(a) film na 6
gracjan240

to samo powiedziałem gdzy zobaczyłem że grają tam tacy aktorzy !!!! a w sczególności Tony Shalhoub , Seann William Scott , Kristen Bell , Chloe Moretz a co lepsza Christopher Mintz-Plasse !!! mam nadzieje ze to beda jakies wieksze role !!! chyba ze mody leca w ..... i bedzie lipa !

keksxd

Chyba żadna rola w tym filmie nie będzie duża, bo to wygląda na film posklejany z wielu osobnych opowieści i każda reżyserowana przez innego reżysera. Myślę, że ten film nie będzie miał w ogóle głównych bohaterów ani głównego wątku.

Kazioo

Też mi się tak wydaje. Obsada super, ale to może być coś jak "Walentynki", czy "Zakochany Nowy Jork"

Angela4b

No, zgodze sie. Obsada robi wrażenie, myślę, że może być z tego dobry kawałek filmu ;) Czekam

ocenił(a) film na 5
gracjan240

obsada mnie zaskoczyla!! co najmniej z 15 aktorow wiekszej slawy. ale wydaje mi sie ze wiekszosc z nich wystapi w swojej jednej scene.

ocenił(a) film na 3
lukasz12548

oby Stiflerowi dali najbardziej komiczną

Sparow5

Nawet jak nie dadzą, to on coś wykombinuje! Przecież, to nasz stary, dobry Stifler! :D

ocenił(a) film na 3
Angela4b

yeeeahhh!! Moze wtedy dostanie wiecej szans, bo gosciu w "Życiu idioty" pokazal, ze potrafi grac.

Sparow5

Nie oglądałam, ale Stifler, to Stifler- poradzi sobie w każdej roli, a jak nie- będzie improwizował :D

ocenił(a) film na 3
Angela4b

Nie w kazdym filmie jest Stiflerem, w tamtym filmie zerwal z tym wizerunkiem, wiarygodnie odegral postac, ktora chorowala na specyficzna przypadlosc. Na razie gra nie oszukujmy się najdalej w niezlych filmach, mam nadzieję, ze jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tej kwestii. Uwazam, ze potrafi i jak dostanie lepszy scenariusz przy******** z impetem

Sparow5

Facet ma talent, to trzeba przyznać. Obejrzałam z nim coś koło siedmiu filmów i w prawie każdym grał świra, bardzo dobrze to robi (Fujary na tropie- zagrał fajnie), ale przydałoby się więcej filmów, w których będzie mógł bardziej się wykazać

Angela4b

Ciekawa jestem, co tam z działa w "Film dla dorosłych" :D

ocenił(a) film na 3
Angela4b

Zawsze jego obecnosc jest plusem, nie przypominam sobie... no moze w tym filmie z The Rockiem btw. przecietnym się nie popisal i slabe to troche bylo, ale reszta spoko. Lubie tego goscia, obejrzalem z nim 20 filmow, w wiekszosci nic swietnego, ale jego role zawsze sie wybijaly nad poziom produkcji w ktorych gral.

ocenił(a) film na 3
Angela4b

No wlasnie za duzo gra debilnych, swirowatych postaci, do tego te komedii nie sa na jakims wielkim poziomie, niech probuje sie sprawdzac w innych osobowosciach, co za tym idzie dostanie moze role w jakims dramacie albo kryminale. Gosciu ma talent, w komediach sie sprawdza, potrafi e tej kwestii nie tylko rozsmieszyc widza, ale troche jest juz w tym powtarzalny, bo ile moze grac to samo. Niech zacznie coś nowego, teraz albo nigdy, chyba ze aktorstwo to dla niego jakas odskocznia, moze w reali zajmuje sie czyms innym, nie wiem nic na ten temat.
Aha, widzialas moze film "Koniec świata'? podobno na tle bezplciowej, nudnej obsady dobrze wypdal.

Sparow5

Nie, nie widziałam. Właśnie dlatego, że słyszałam negatywne opinie o obsadzie zrezygnowałam z seansu :)