Widzialem ten film z 8 lat temu, jak bylem maly, ale pamietam ze bardzo mi sie podobal. Musze go zobaczyc jeszcze raz, tylko nie wiem czy da sie go zalatwic gdzies :D
Mnie też ostatnio coś wzięło na "Mroczne miasto" - niestety, oglądając film codziennie, przez ostatni tydzień, trochę mi już zbrzydł...
Ta historia jest tak oryginalna, że aż żal d..ę ściska, kiedy ma się świadomość, iż po 2. godzinach oglądania, to już koniec tego wspaniałego widowiska. I nie ma szans na sequel ;)
Sleep, now!
Co jakiś czas puszczają go na TVN i TVNSiedem, więc jeśli masz magnetowid lub nagrywarkę DVD i odbierasz któryś z tych programów, to nie masz większego problemu. Po prostu bądź cierpliwy.
jasciagnalem z bearshare :P
naprawde warto zobaczyc;] powiedzcie znajomym zeby obejzeli i dali ocene... ;]
Też p2p pomogło, gdzieś czytałem że w Polsce wydanie na DVD było fatalne, to co mam hiszpańskie wydanie z polskimi napisami "custom" (kilka literówek w tekście jest) i jakość obrazu bardzo dobra, film faktycznie zaskakująco świetny. Podczas oglądania wielokrotnie pojawiają się skojarzenia z Matrixem, jak dla mnie dzieło Wchowskich przegrywa "Dark City", "Matrix" wydaje się jakiś plastikowy i płaski przy tym filmie.