27 Listopada będzie mogli zakupić finałową część trylogii.
http://www.batcave.com.pl/2012/10/the-dark-knight-rises-na-dvd-i-blu-ray-27-list opada-w-polsce/
Dostępna będzie 2-płytowa edycja DVD oraz 2-płytowa edycja Blu-ray.
Hehe :D Miałem co prawda czekać na trylogię ale nie wytrzymam, kupuję w premierę TDKR :D
Nie dziwię się, ja jednak chyba poczekam na wydanie trylogii...w jakimś limitowanym wydaniu. Władcę Pierścieni wydali z ogromnymi figurami, więc liczę na jakąś miniaturę kombinezonu Batmana w komplecie z filmem :D
Nie ma jeszcze dokładnego cennika jeżeli chodzi o Polskę ale myślę, że wersja 2xDVD będzie kosztować ok. 60 - 65 zł a wersja 2xBD ok. 90 zł.
2 płytki BR za 90zł to mi się coś zbyt mało wydaje... ale mam nadzieję że właśnie tak będzie ;)
Ja tak samo już nie mogę się doczekać ; ) Mimo że widziałem go i wiem co i jak to i tak czekam na wydanie DVD/Blu-Ray jak na premierę ; D
Mi się wydaje, że edycja DVD/ Blu -ray będą kosztować tak jak zwykle filmy kosztują ( DVD ok. 50/60 zł a Blu-ray ok. 90zł), ponieważ ta edycja specjalna to tak naprawdę edycja zwykła, chyba każdy to wie.O ile się nie mylę TDK też był dostępny jako edycja specjalna.
TDK na BD występuje w wersji zwykłej 1xBD i w wersji specjalnej 2xBD. Ceny wydań TDKR myślę, że będą mniej więcej takie jak podałeś.