Batman - Początek
Liam Neeson grał za Henriego Ducard'a, a szkoła ligi cieni należała do Ra's Al Ghul'a czyli Ken'a Watanabe'a.
To dlaczego w Mroczny Rycerz Powstaje Liam Neeson występuję jako Ra's Al Ghul skoro w Batman Początek był Durardem
co ty za bzdury wypisujesz jaka przykrywka, Lian Nesson to po prostu Henri Ducard, a Ra's Al Ghul to Ken Watanabe tak było w batman początek, a w mroczny rycerz powstaje Ra's Al Ghul to Liam Nesson to w takim razie kim był aktor Ken Watanabe ?
Oto tekst. To było tuż przed tym jak Bruce wywalił wszystkich gości z posiadłości.
- Bruce, musisz kogoś poznać.- Nie teraz, pani Delane.
-Dobrze to wymawiam?
-Pan Ra's Al Ghul.
-Ty nie jesteś Ra's Al Ghul.
-Widziałem, jak on umiera.
-Czy Ra's Al Ghul nie jest nieśmiertelny?
-Czy jego metody nie są ponadnaturalne?
-A może używa tanich sztuczek, by ukryć prawdziwą tożsamość, Ra's?
-Na pewno człowiek, który spędza noce, latając po dachach Gotham,
nie będzie krytykował mojej podwójnej osobowości.
-Ocaliłem ci życie.
-Ostrzegałem cię przed współczuciem, Bruce.
-To ja jestem twoim wrogiem.
-Pozwól odejść tym ludziom.
-Proszę, możesz im wytłumaczyć całą sytuację.
Liam Neeson w batmanie początek przedstawił się Bruce'owi jako Henrie Ducard (co było tylko podpuchą jak napisał ci kolega wyżej) bo tak naprawdę to do niego należała rola Ra's Al Ghul'a o czym przekonujemy się w Mrocznym rycerzu ;)
Obejrzyj ponownie Batman-Początek, a zobaczysz kto z nas dwóch wypisuje bzdury ;)
Tak jak już wszyscy napisali Henri Ducard od początku był Ra's al Ghulem a Watanabe był podstawiony, twoje wątpliwości całkowicie się rozwieję albo po powtórnym obejrzeniu Batman Początek albo po obejrzeniu retrospekcji w których pojawi się Neeson jako Ra's. W obsadzie Batman Początek Neeson jest jako Ducard żeby osoby które oglądają pierwszy raz nie zepsuły sobie zabawy w odkrywaniu poszczególnych faktów.
postać grana przez Watanabe to tak naprawdę była przykrywka. Polecam obejrzeć jeszcze raz uważnie "Batman Begins". Wszystko się wyjaśnia w scenie, gdy Bruce Wayne wyprasza wszystkich gości z własnego przyjęcia urodzinowego.
Dlatego żeby ktoś kto nie oglądał nie zepsuł sobie zabawy, poza tym w obsadzie TDKR pisze kim jest Neeson
W którym miejscu zmartwychwstał ? Bruce od początku myślał, że Watanabe to al Ghul ale okazało się, że to wszystko było zwykłym podstępem żeby w żadnym wypadku Bruce się nie domyślił.
to że Bruce myślał że Watanabe jest Ghulem z tym się zgadzam i wtedy zjawił się na przyjęciu z Nessonem i sam mówił że widział jak zginął Ghul w tym wypadku Watanabe
Na przyjęciu nie pojawił się Watanabe, jeszcze raz sobie sprawdź :) a do tego wsłuchaj się w rozmowę między Bruce'm a Ra's al Ghul'em/Ducard'em i zobaczysz :)
I jeszcze scena w której Batman pyta Crane'a dla kogo pracuje a ten odpowiada, że dla al Ghula a w tym czasie już by nie żył więc logiczne, że łysol był podstawiony a al Ghul cały czas żył