PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236351}

Mroczny Rycerz

The Dark Knight
2008
8,0 548 tys. ocen
8,0 10 1 547777
7,9 94 krytyków
Mroczny Rycerz
powrót do forum filmu Mroczny Rycerz

Aż się człowiekowi włos na głowie jeży ilu jest przygłupów na tym portalu głosuje na to ,,Coś” kto to widział dać taką note filmowi, jeśli to można wogóle filmem nazwać bo dla mnie taka szopka z cyklu kolejna ekranizacja o durnowatej postaci z komiksu to nie zalicza sie nawet do kategorii film, tylko do rozrywki dla niedorozwojów i wyrośniętych dzieci. Jeszcze można zrozumieć amerykanów że się fascynują tym w końcu to ich cyrk z tymi pajacami z komiksów, wiec rozumiem że w tej ,,Oazie głupoty” jest to dla nich wydarzenie. Najpierw był facet w czerwonym przebraniu z majtkami na spodniach z niebieska peleryną, a teraz pajac przebrany za nietoperza hehehehehehehehe i nie wspomnę już o tych spidermanach hulkach, darkdevilach i innych. Żałosne jest to że takie gówno jest promowane i tyle szumu wokół tego jakby ten film był Bóg wie o czym. W ciągu roku powstaje tyle ciekawych filmów w Azji ale jakoś nikt się nie pokusi żeby docierały one do kin europejskich tylko kolejne gówniane produkcje za oceanu gdzie żyje najbardziej głupi i tempy naród na świecie…….

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

ale wogule o co CI chodzi??? masz okres??? czy dziewczyna rzuciła??? weź na wstrzymanie i spóść z tonu albo spóść z czegoś innego. jak chcesz oglądać ,,ambitn" kino to zapraszam na ere nowe horyzonty, nikomu nie przeszkadza to, poza tym masa osób poprostu czeka na nowego Batmana nie dla tego, że jest to jakaś tam kolejna ekranizacja komiksu ale dlatego, że jes to też szansna na coś nowego w kinie i to niekoniecznie amerykańskie. poza tym widzę, że masz takie pojęcie o komiksach jak większość osób w naszym kraju o czym pisałem już w innym wątku. nikomu nie przeszkadza, że oglądasz ,,Ostatni Liść Winogrona" i nikt tego nie krytykuje, uszanuj zatem innych.

ocenił(a) film na 8
MAXSIU

"Rozrywka dla niedorozwojów i wyrośniętych dzieci"? Niech Ci będzie, mogę być niedorozwojem i wyrośniętym dzieckiem. Ale z dziką chęcią pójdę na "to Coś" do kina.

ocenił(a) film na 9
Pinokio1983

Ja również pójdę na to badziewie z durnowatą postacią. Cóż, nie po to czekałem tyle czasu.
A szczególnie Max trzeba być mądrym, by wystawiać 1/10 filmowi, którego się nie oglądało. Głupia prowokacja .....

ocenił(a) film na 9
Ifryt

ja nie rozumiem wogóle jak można postawić filmowi 1/10!!!
Wtedy jest się kompletnym niedorozwojem, debilem, idiotą itp. Dlaczego? Bo przecież film ocenia się w wielu dziedzinach a takiej oceny nie można postawić nawet filmowi TRANSMORPHERS (nie mylic z TRANSFORMERS) który dostał ode mnie 2/10

Żaden film nie zasługuje na taką ocenę

użytkownik usunięty
Ifryt

całkowicie nie zgadzam się z maxem. ale w jednej kwestii nie zgodzie sie takze z reszta uzytkowników tego portalu oraz m.in. Twoja wypowiedzia. jak w ogole mozna bylo przed premiera filmu wystawic mu jakakolwiek ocene? ( ironia: 3/4 glosow to 10/10 )

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

Najlepiej na teksty tego typu kolesi nie reagowac. Koles chce zwrocic na siebie uwage, widocznie w zyciu go ludzie ignorują. Sam pokazałeś że jesteś niedorozwojem, ale może jeszcze nie jest za późno, powodzenia!

ocenił(a) film na 7
MAXSIU

Pseudointeligent po prostu.

ocenił(a) film na 6
raphiX

"Żałosne jest to że takie gówno jest promowane i tyle szumu wokół tego jakby ten film był Bóg wie o czym"
faktycznie filmy akcji z masą efektów specjalnych są przesadnie promowane reklamami itp. a filmy wymagające ciut intelektu i wysiłku do ich odbioru są za mało promowane.paradoks kulturalny naszych czasów.

Co żeście tak od razu zmieszali z błotem tego człowieka???
Ma własne zdanie, które po części podzielam. Szkoda by mi było kasy na typowe kino akcji .

ocenił(a) film na 8
None200

Zdanie - zdaniem, nie mam nic przeciwko, ale żeby od razu pisać, że ludzie to przygłupy, gdyż czekają na ten film, chcą go obejrzeć i go zapewne polubią, to co innego.

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

Może ludzie czekają na to dlatego, że zapowiada się jedna z ciekawszych kreacji aktorskich tego roku w filmie, który zaoferuje kawał dobrego kina i akcji. Może nie pomyślałeś (patrząc na ton wypowiedzi myślenie jest Ci obce), że ludzie chodzą do kina żeby się rozerwać! Owszem, lubię ambitne kino, ale lubię też kino dające rozrywkę, choć wiem, wiem - nie wypada, bo trzeba być wielce wyalienowanym sztywniakiem przed wszystkimi zgrywając arcyznawcę i megakrytyka. Ale koniec polemiki - krytykujesz tempotę, samemu nie wychodząc powyżej jej poziomu w swojej wypowiedzi, więc i tak zmarnowałem na tę odpowiedź zbyt wiele czasu.

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

Nie wiem jakim trzeba być idiotą żeby dawać filmowi którego się nie oglądało ocene jakąkolwiek.przez takich kretynów jak ty ta strona schodzi na psy.Ludzie którzy czekaja na ten film przynajmniej nie dają oceny 1 filmom z Azji[a uwierz mi mogliby znizyc sie do twojego poziomu]

ocenił(a) film na 9
Private

W ogóle jak można oglądać CAM jakiegokolwiek filmu? Chyba oglądają to tylko tacy których chcą się pochwalić, że a ja to już widziałem 2 tygodnie przed premierą, a z samego filmu nie czerpią przyjemności w ogóle.
CAMom mówie nie.

ocenił(a) film na 9
malin_00

Oj sorry coś wątki mi się pomyliły a na mMxa szkoda słów. Grindhousa, któremu dałes 1 też pewnie nie widziałeś. Ciekawe też jest to, że wrzuca na amrykańskie kino a w jego ulubionych aż roi się od amerykańskich filmów, również ekranizacji komiksów (300). Weź se jedź koleś na wojne tam będziesz miał realizm i prawdziwych bohaterów.

ocenił(a) film na 8
MAXSIU

Siostro, sytuacja awaryjna, na oddział piąty potrzebny jest zetaw pigułek i mocny tranquilizer. Użytkownik max1241 się wybudził...

ocenił(a) film na 10
Grifter

"Aż się człowiekowi włos na głowie jeży ilu jest przygłupów na tym portalu !!!!"

Fakt a jak jeszcze dochodzą go głosu i zakładają takie tematy, wtedy już wszystkiego sie odechciewa.

ocenił(a) film na 8
Barcelonismo

Ma koleś własne zdanie i tyle,nie trzeba od razu go obrażać,a poza tym dla mnie troche żałosne jest jak wielcy wyznawcy dark knight sie oburzają jak jeszcze filmu nie widzieli.Ilu z was ma avatar z Jokerem? hehe sory,ale troche to żałosne...Tak,teraz zmieszajcie mnie z błotem :)

_wojti_

<miesza wolverine104 z błotem>

ocenił(a) film na 1
BradMan

Nie powiedzialem że wszystkie ekranizacje komiksów są beznadziejne, ale zdecydowanie postac Batmana zawsze grała mi na nerwach, co to kurna ma być ???????? dzwonia o premierze tego filmu już od ponad roku aż w koncu nadszedł dzień sądu kiedy będzie można oglądnąć dzieło skomercializowanego Nolana (który zaczynał dobrze ale skonczył jako typowy ,,Holywodzki wyrobnik” ) Już mniej mowią na tym forum o takich filmach jak "Che" Stevena Soderbergha, coś mi się wydaje ze ta postać jest ciekawsza niż pajacowaty Batman nie sądzicie ?
O zgrozo co się dzieje ? widze że wszyscy dostają spazmów na punkcie fikcyjnych postaci z komiksów, po prostu mnie to przeraża i tyle, Myślałem ze Polacy jako ludzie posiadającym dziedzictwo kulturowe bedą bardziej zainteresowani filmem o historii o tym co było. Niestety widze że ten durnowaty fanatyzm udziela się dosłownie wszystkim począwszy od nastolatków (tym można wybaczyć każdy przechodzi fascynacje za młodu) po starych pryków, ale najlepsza w tym wszystkim jest ta radość idiotów jest ! jest ! mamy w koncu Batmana ! jak była premiera Katynia Wajdy to tutaj tak nie pisano jak o Batmanie szkoda gadać 

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

kurw... kolejny przygłup i niedorozwój co ocenił film nie oglądając go...wielki obrońca uciśnionych, strażnik światowej kinematograf..pff żałosny cymbał...

ocenił(a) film na 7
MAXSIU

" Che "??? czyli LAURKA DLA KOMUNISTY I MORDERCY - rzeczywiscie niekomercyjne podejscie do tematu ... VIVA REWOLUCJA w pokazywaniu tego mordercy... szlag mnie trafia kur...a jak widze tych idiotów noszących jego podobizny... TO JEST WLASNIE ZAKLAMYWANIE HISTORII !!!! - zabronione symbole faszystowskie, ale noszenie i wszechobecne pokaaywanie wizerunku komunisty jak najbardziej przyzwoite a nawet kur...a TRENDY jak by rzekły szczyle neo itp

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

"Myślałem ze Polacy jako ludzie posiadającym dziedzictwo kulturowe bedą bardziej zainteresowani filmem o historii o tym co było".

A to juz było widoczne w Quo Vadis - ta głębia, ten intelekt, istne dzieło....

MAXSIU

Max przeznaczyłbyś czas i energię które poświęcasz na tym portalu na oczernianie batmana i innych ekranizacji komiksów, na promowanie na filmwebie tych filmów które uważasz za wartościowe

ocenił(a) film na 1
dawids722

Hehehehe widze że kolejny joker mnie atakuje, założcie sobie fanklub heheheheh banda kretynów , takie typy jak ty uświadamiaja mi że kino już dawno zdechło a jeżeli żyje to ledwo zipie, hmmmm ciekawe dlaczego jeszcze nie powstał nowy termin na coś co tylko imituje film jak twój ,,Batman" jokerze, podobieństwo niestety konczy się tylko na ruchomym obrazie i w tym koniec analogii

MAXSIU

dobra dobra pierdol sobie od rzeczy pojebie ale powiedz mi czemu oceniłes ten film na 1 ?

ocenił(a) film na 1
MAXSIU

Żeby zrobić przeciwwage do not które maja dyche, i zrównać poziom bo to co uwstecznia ta banda jokerów przebieranców co to w avacie maja jokera i reszty pomyleńców to nawet wrzucenie 100 not o skali 1 nic nie da, Druga sprawa jak widze niektóre filmy Polanskiego czy Stanleya Kubricka że mają niższą note od tego czegoś no to az sie scyzoryk w kieszeni otwiera sajonara mieszkancu Gotham City

MAXSIU

A gdzie kurwa ktos napisał ze mieszka w Gotham ?
A nie lepiej film obejrzec i pozniej go ocenic pojebie ?
W avatharze kazdy moze sobie dac co chce...ty dałes swoje zdjecie i nikomu to nie przeszkadza...

MAXSIU

Skoro tak otwarcie obrażasz ludzi i nie szanujesz ich zdania to chyba z tobą jest coś nie tak, więc lepiej nie komentuj inteligencji innych bo możesz sie ośmieszyć.

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

fanklub juz dawno zalozony, bo zanim ty bys na to wpadl (co jest u ciebie normalne majac kisiel zamiast mozgu) to zastal by nas przyszly rok...Ty a nie jestes dalej czlonkiem tego fanklubu skrzwdzonych przez los pederastow, ktorym wydaje sie, ze maja wielkie pojecie o kinie? cos ostatnio sie gdzies tym przechwalales...
Coś wydaje mi się, że w twoim przypadku podobieństwo intelektualne do dzieci powyzej lat 5 konczy sie na tym, ze probujesz cos tutaj madrego przekazac, niestety ten bolesny dla ciebie wysiłek nie za bardzo ci wychodzi, wiec to tez byłby koniec analogii.

ocenił(a) film na 1
Sammy_Jankis

słuchaj pajacu zdecydowanie więcej od Ciebie oglądnałem filmów kiedy byłem na twoim poziomie facynacji literacka fikcją i to na dodatek w obrazkach
to ty zapewnie gile wpierdal.... i bawiłes sie w piaskownicy Ja wyrosłem z tego bo rzecz jasna że z upływem lat człowiek dostrzega że zyćiu sa ważniejsze i bardziej wartościowe rzeczy.
Niektórym tak jak tobie pajacu rozwój intelektualny stanał wraz z fascynacją pierdołami i tu juz naprawde nie chodzi o to że dla Ciebie oddawanie hołdu Batmanowi jest ważniejsze niż
dosszerzenie wartości mojego postu. Jesteś ignorantem, i na dodatej strasznie prymitywnym bo nie potrafisz obronić swojego zdziwaczałego stanowiska zegnam cie bezmozgu i juz więcej nic nie pisz

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

bueheheheh do mojego poziomu to nigdy nie dorosniesz, co najwyzej ja moge znizyc sie do twojego jak to robie wlasnie w tym temacie...
ty naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz? bo naprawde nie rozumiem jak ktos dojrzaly, dostrzegajacy w zyciu wazne i bardziej wartosciowe rzeczy wylewa swoje gówno warte filozofie na gówno znaczacym forum o gownianym filmie o batmanie...cos tu jest nie tak...a moze ty naprawde uwazasz, ze jak zalozysz temat, w ktorym poublizasz ludziom to zmienisz świat, widzow a moze nawet kino? bueheheh jestes zalosny...
nie chce mi sie komentowac twoich przygod z gilami, piaskownica i innymi zapewne bardzo fascynujacymi i niezmiernie dowartosciowujacymi takiego profesora swiatowego kina jak ty przezyciami...
Tak, jestetm ignorantem i z reguly ignoruje posty takich psich zwisow jak ty ale wybacz popelnilem blad wdajac sie w ta wymiane obelg na twoim poziomie, co juz tym postem koncze, jak mi to nakazales o wielki wodzu...

MAXSIU

Jedna sprawa Panie Max 9079867896... Twoje własne zdanie co do tego filmu to świętość, i do wyrażania go masz pełne i przyrodzone prawo.
Ale za rzucanie w innych takim mięchem jak to czynisz tu na tym forum to w realu dostałbyś qurwa taką lampę na twarz, że aż byś se przykucnął z wrażenia. Osobiście bym ci na żywca pierd.lnął, bez dwóch zdań, bo irytują mnie niezmiernie ANONIMOWI INTERNETOWI PYSKACZE ZZA MONITORA, którym szklany ekran dodaje odwagi do obrażania innych.

Stawiam dolay przeciwko orzechom, że po drugiej stronie juz taki pyskaty nie jesteś. A jesli jesteś to lepij okazuj więcej kultury i szacunku innym... Nowe zęby sporo kosztują, a kto wie na kogo natrafisz.

ocenił(a) film na 8
MAXSIU

miałem nadzieję, że użytkownicy są na tyle mądrzy, żeby nie odpowiadać na takie posty -_-

no ale cóż. bywa.

Zdenio

............................................................................

ocenił(a) film na 10
Zdenio

"Druga sprawa jak widze niektóre filmy Polanskiego czy Stanleya Kubricka że mają niższą note od tego czegoś"

po primo: Nie każdy film Kubricka czy Polańskiego zasługuje na wielkie oceny. Mają wielkie klopsy w swojej karierze

jakbyś poczytał trochę recek ludzi/recenzentów z zagranicznych serwisów to byś się dowiedział, że to coś jest jednym z najlepiej recenzowanych filmów w tym roku.(Gdybyś był wielkim znawcą kina to nawet w "takim czymś" można się doszukać wielu odniesień- ale nie ty wiesz lepiej znaFco)

Wielu recenzentów porównuje, ten film do Ojca Chrzestnego 2, Empire Strikes Back, czy Termiantor 2- czyli do jednych z najlapszych sequeli w dziejach kina(tak widać nawet z głupiego komiksowego filmu da się zrobić coś co zapada w pamięć).
Czyli co?
Wszyscy co to piszą to się gówna znają, pewnie wszyscy mieszkają w Gotham i w ogóle są opłacani przez Warner Bros żeby pisali tylko dobrze o tym filmie. Pewnie Przez takich wszystkich kino już dawno zginęło i teraz oglądamy tylko jego zwłoki.....i zostajesz tylko TY- ten który wie o kinie więcej niż samemu mu się wydaje że wie. Sam przeciw jednej wielkiej mafii która uśmierciła kino i ten który będzie wystawiał same 1 i 10 żeby przywrócić balans i równowagę.
Stary pociągniesz jeszcze tak parę lat, a spokojnie załapiesz się na główna rolę w remaku "Jestem Legendą"

użytkownik usunięty
MAXSIU

Do założyciela tematu PAMIĘTAJ fANÓW SIĘ NIE PRZEKONA BO FANI SĄ JAK ZASLEPIONE KURY KTÓRE WIDZĄ ZŁOTE JAJO.

pO CO WALCZYŚZ Z WIATRAKAMI WIATRAKI SAME SIĘ POPRZEWRACAJĄ OD HURAGANU

Fani Batmana są jak Mocherowe Berety słuchają ojca dyrektora.

A w tym przypadku ojcem Przełózonym jest Batman.

Ludzie którzy slepo wierzą w coś sa Fanatykami i wy nimi jesteściee w tym przypadku Fanatyzm dotyczy Batmana.

Jeszcze niedawno najnowszy Indiana Jones miał być superprodukcja a okazał się super niewypałem.

Ale ciemniaki i tak dadzą się nabrać

Pozdrawiam MYŚLĄCYCH a nie ślepych .

Jak można wystawiać jakiekolwiek oceny nie oglądając filmu ci którzy to zrobili są chorzy .

ocenił(a) film na 8

Z Maxem1241 na pewno nie zgodze sie co do sensowności oglądania takich filmów jak Batman.Sam lubie superbohaterów i lubie kino akcji,sf i tym podobne badziewia,niewiem,może dlatego że jestem bezmózgim głupkiem,a może dlatego że do kina ide sie rozerwać a nie myśleć.
Ale w jednym ma koleś racje.Jestescie żałośni,Wy wielcy wyznawcy Dark Knight,filmu nie widzieli a sie podniecają,heheh.
Aha i jeszcze jedno: No to który z was ma avatar z najlepszym Jokerem? :D

ocenił(a) film na 10
_wojti_

Ja jestem chory!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

10/10 łosie!
Jak cos będzie nie tak to zmienię!

BATMAN HAS NO LIMITS!

ocenił(a) film na 10
_wojti_

Do założyciela:Obejrzyj najpierw "Batman i robin"(albo przewiń najlepiej) a póżniej Batmana zrobionego przez Nolana(nie przewijaj)i wtedy porównaj oba i będziesz wtedy wiedział dlaczego ludzie sie tak nim podniecają......

ocenił(a) film na 10
aronn

Na początek Batman Begins na rozgrzewkę przed głównym daniem....

ocenił(a) film na 1
aronn

aron daj spokój masz mnie za idiote tak jak reszta przecież oglądnalem prawie wszystkie cześci batmana i prawie zawsze z przymusem na szczesce przy piwie i czipsach, bo jak tania rozrywka to na całego i nie sam z własnej inciatywy, a druga sprawa to pierwsza cześc nowej serii Nolana tez oglądnałem żeby zobaczyc spektakularny padek dobrze zapowiadającego sie rezysera, dobrze tylko ze u nas Wajda nie nakrecił ekranizacji "Tytus romek i atomek" choć szczerze porównując ten komiks do amerykanskich to poziomem tak je przerasta że chyba należy mu sie literacki Nobel w porównaniu do komiksów z facetami w gaciach i pelerynami

MAXSIU

koleś...ale pierdolisz...weź skończ...

ocenił(a) film na 10
MAXSIU

A masz 300 w ulubionych filmach.No to co z tymi gaciami i pelerynami?
Lepiej.Masz BEZSENNOŚĆ Nolana.Nie wierzysz w niego?

ocenił(a) film na 1
Wojtek_dpo

akurat tak sie składa ze duza role przywiązuje do zdjęć pomimo faktu
ze zdjecia w 300 były mocno podrasowane podkolorowane to swoim obrazem choć kiczowatym film mnie ten urzekł,
Druga sprawa komiks sam w sobie jest ciekawy, fajnie stworzona eklektyczna mieszanka w sposob naprawde niepowtarzalny,
zrodla inspiracji ma swoje historyczne podłoze choć to zaledwie lekkie nawiązanie ale ciekawe,
nawet w filmowo-komiksowym kiczowisku mozna znalesc swojego ,,nikifora" moim jest 300 przynajmniej nie powiela sie tam schemat bohatera
prowadzacego podwojne zycie majacego umiłowanie do obcisłych rajtuz.
a jeśli chodzi o Nolana to pamietam go jeszcze z filmu Memento, i przykro mi ze tak sie stoczył nawet Bezsennośc nie była niczym wybitnym
skonczył jako holywodzki serwis produkcyjny przykre ale jakzesz prawdziwe

użytkownik usunięty
MAXSIU

Jesli ktoś lubi hoolywodzki koszmarek jakim jest 300 naprawdę nie powinien się wypowiadać w taki sposób o ekranziacjach komiksów bo robi tylko z siebie idiotę.

No ale w końcu czego innego oczekiwać po idiocie...

ocenił(a) film na 1

300 jest inny a cała reszta to jakby ogladac jedno i to samo tylko inaczej sie herosy nazywaja jak nie pajak to nietoperz, schemat we wszystkich tego typu filmach jest taki sam jedno i to samo nie widzisz subtelnej różnicy ??

użytkownik usunięty
MAXSIU

Ty najwyraźniej nie widzisz różnicy między Batmanem Nolana, a Spider-Manem, czy inną fantastyczną czwórką. A to już świadczy o tobie jak najgorzej. Wypowiadasz się tak jakbyś w dupie był i gówno widział bo najwyraźniej nie masz pojęcia o czym mówisz. Podejrzewam że Batman Bergins na oczy nie widziałeś.

Natomiast 300 to jest własnie jeden wielki w dodatku daremny efekt specjalny bez fabuły oparty na kiepskim komiksie który z kolei opiera się baaaardzo luźno na wydarzeniu historycznym (które nawiasem mówiąc zasługuje na dobry film, a nie jakieś nędzne, przydługawe intro do gry komputerowej na jakie wygląda "300" - jedynie trailer tego filmu był fajny, bo trwał 2 minuty i tyle mniej więcej da się na to coś patrzeć bez zgrzytania zębami).

Także bye bye trollu, dla mnie nie istniejesz.

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

"Ale w jednym ma koleś racje.Jestescie żałośni,Wy wielcy wyznawcy Dark Knight,filmu nie widzieli a sie podniecają,heheh. "

no i co z tego? Czekamy na ten film i każda pozytywna recka czy pobity rekord przez ten film raduje nasze dusze.
Zresztą sądząc po twoim nicku zobaczysz jak to jest za rok o tej porze jak bedzie ci czas powoli leciał to premieru filmu o Volverinie......
(ja też będę na to czekał, więc może wówczas w milszej atmosferze będziemy rozmawiali)

"a jeśli chodzi o Nolana to pamietam go jeszcze z filmu Memento, i przykro mi ze tak sie stoczył nawet Bezsennośc nie była niczym wybitnym
skonczył jako holywodzki serwis produkcyjny przykre ale jakzesz prawdziwe
"

Hmmm jeżeli koleś nakręcił 5 filmów( z czego 3 fenomenalne, 1 bardzo dobry i jeden jeszcze nie obejrzany) z czego tylko 2 Batmany można uznać za filmy dla większej rzeszy ludzi( co innego, że te filmy wyniosły Batmana na szczyt, po tragicznym upadku schumachera) to faktycznie jest takim serwisem produkcyjnym, że nie ma chuja we wsi.

ocenił(a) film na 8
FvJ

"no i co z tego? Czekamy na ten film i każda pozytywna recka czy pobity rekord przez ten film raduje nasze dusze."

Nie za bardzo o to mi chodziło.Niektórzy z was juz chcą dawać oskary Ledgerowi za role Jokera,a jesli ktoś choć spróbuje przeciwstawic sie tej zmasowanej podniecie,mówiąc "ludzie,spokojnie,nie widzieliscie jeszcze filmu" to atakują go bluzgami i wymądrzają sie.Najśmieszniejsi oczywiscie są ci którzy dali juz note 10/10 temu filmowi ;)
Ja też z niecierpliwością czekam na ten film ale nie wydaje opini zanim go nie zobacze bo trailery są naprawde super ale nie tylko ten film ma super trailery.

Zresztą sądząc po twoim nicku zobaczysz jak to jest za rok o tej porze jak bedzie ci czas powoli leciał to premieru filmu o Volverinie......
(ja też będę na to czekał, więc może wówczas w milszej atmosferze będziemy rozmawiali)
Ehh,wiem,wiem troche głupawy ten nick,ale cóż zrobić jeśli brat zakładał mi konto :) Chociaż fanem Wolverina jestem,przyznaje :)
W każdym razie co innego jest czekać na film a co innego wydawac opinie o nim jak jeszcze sie go nie widziało.

ocenił(a) film na 6
MAXSIU

"Tytus romek i atomek" to super komiks, op niebo lepszy od tego batmana.

ocenił(a) film na 7
MAXSIU

mialem nieprzyjemnosc poznania tego idioty 2 lata wczesniej podczas dyskusji na temat jakiegos filmu. prowokuje obcych ludzi bo nawet mama mu powiedziala, ze go nie lubi.