..wbrew stereotypom, jak dla mnie to NAJLEPSZA BAJKA DISNEY'A!! zadna tam pocahontas albo król lew..owszem tez super:) ale to mialo swoj klimat..piosenki spiewam do tej pory, dobrze zrobiony...i jestem fanka mulan..jej pierdołowatości :) wybaczcie:) mega!!
Zgadzam się, Mulan jest świetna, jeden z najlepszych filmów Disneya, a już na pewno najlepszy z tej serii "księżniczek", z której prawie wszystkie są mdłe i słodkie..Mulan ma charakter i jakieś ambicje! :) Może i jestem dziecinna, ale do dziś połowę dialogów umiem na pamięć! :)
wszyscy piszą że jest świetna a ma tylko prawie 8/10 moja ukochana bajka cieszę się że byłam w takim wieku akurat w sam raz kiedy pojawiły się te filmy animowane teraz już takich nie robią wszystko polega na za proszeniem (biciu się, pierdzeniu itd) bez fabuły i sensu a nie na treści albo wręcz odwrotnie są tak przesłodzone i tak ocenzurowane że nawet dziciaką się to nie podoba bo są po prostu sztuczne
super film, tyle razy sie to oglądało że scenariusz możnaby na pamięć wyklepać ;p zgzdam się z zumek14 kiedyś to były bajki a nie jakieś potwory vs obcy czy co jeszcze jakieś żaby i księżniczki
Pełna zgoda, Mulan jest świetna, ale muszę oddać sprawiedliwość łosiom z Brata Niedźwiedzia;))) To były dopiero dialogi :D