Mogę zostać pokarany za to co powiem ale do odważnych świat należy kilka przy tym chwil strachu:)
Jerzy Stuhr dubingując Mulana dokonał niemożliwego.Nam jako Polakom nalezy sie smucić ze Stuhr niewyjechał do USA trzaskać naprawdę światową karierę(Europejską pomijając)
Moim zdaniem(cale nieskomnym i nieskrywanym)w Shreku błędów popełniono kilka:pan Bartek Wierzbięta autor polskich texstów to moim zdaniem pupilek polskiej grupy trzymającej władzę w Kinematografii niemowie ze jest beztalęciem ale mi osobiście nieodpowiada.
nieuzyskałem, informacjii czy pan Bartek Wierzbięta dubbingowął Mulana I z pewnością tak.
Jeśli ktoś chce posłuchac geniuszu Pana Stuhre niech zapomni o Shreku i oglądnie Mulana 10/10!!!!!!1
ja też wolę dubbing Stuhra w Mulanie niż w Shreku........................ .............................. .............................. ........................
OOOOOOOOOOOooooooooooooooooo proszęęęęę.................... .............................. .............................. ..................
Shrek??????......jakis Shrek!!!!
Wielie Dzięx!!