Czy nie za dużo trawki tam było na planie???
Chora wyobraźnia...
stwierdzam, że jestem prostakiem, nie znającym się na sztuce.
Rozumiem jeśli "ktoś" jest bardzo ekscentryczny...ale ten film jest chory, do napisów czekałam co się w końcu wydarzy.
Były momenty komiczne, jak wejście pod drzwiami (szparą) pary staruszków...Yezuuuu nie palcie tyle trawy...
Pozdrawiam
masz rację...
Normalna kobieto... myślałem, że tu juz wszystkim odbiło!!!!
Wszyscy piszecie tylko do pewnego momentu...zachwycacie się...qrcze, NIKT Z WAS NIE QMA CO TEMU IDIOCIE W MÓZGU SIĘ POKIEŁBASIŁO!!!
Uważacie, że w dobrym guscie jest mówić,że film jest ok???
Oj ludziska.....zchodzicie na psy tak jak ten cholerny lynch
nie zgadzam sę
widocznie poszłaś nie na ten film co trzeba.. nie ma tutaj mowy o żadnej trawie. .widoczeni nie zrozumiałaś (być może nie starałaś się zrozumieć o co chodziło). Jęśli czekałaś do napisów aż coś się stanei.. to wybacz.. ale wg mnie .. przez cały film się coś działo. Próbowałaś to zinterpretować? Pewnie nie.. Więc przypomnij sobie chociazby jaki jes dodatkowy napis na plakacie? "rozwiąż zagadkę".
Lynch zaskakuje to fakt.. Każdy może mieć swoje zdanie na temat filmu. Jest on fascynujący - gdy rzeczywiście chce się rozwikłać zagadkę filmu.
Dla mnie rewelka (choć nie palę)
A ja myślę,że ona ma troche racji
Przesadnie się ludzie zachwycają tym filmem. Moim zdaniem jest chory. Także miałam wrażenie, że to zrobił jakiś naćpany świr!
To bardzo prosta fabuła...
...nakręcona specyficzną ręką Lyncha. Nie rozumiem, dlaczego twierdzisz, że to dzieło naćpanego świra - wystarczy odrobinę ruszyć głową, by zaczaić o co chodzi. Tylko czy zawsze takie proste historie trzeba kręcić prostym linearnym sposobem? Nie, nie zawsze - to byłoby nudne. Pójdź jeszcze raz do kina, zauważ wyraźny podział na dwie części i będziesz wiedzieć wszystko! Ta historia jest wręcz banalna....
Re: co to miało być
Czy każdy film który daje dowolność interpretacji w niektórych kwestiach to qpa? Wg mnie Lynch uszanował tu tą część widzów której chęć myślenia o filmie zajmuje więcej niż pochłonięcie kubka z popcornem. Ludzie! Myślcie! To nie boli !! ps dużo elementów komicznych jest np. w filmie pt. "Gang Olsena" i dalszych częściach... GORĄCO POLECAM!