PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30630}

Mulholland Drive

Mulholland Dr.
2001
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 103592
8,5 58 krytyków
Mulholland Drive
powrót do forum filmu Mulholland Drive

Galeria

ocenił(a) film na 10

Zdjęcia nr 2 i 11, 5 i 13, 6 i 22 są niemal identyczne. Nie wiem po jakiego grzyba 2 razy wrzucać to samo i zaśmiecać tylko profil filmu. Kolejne idiotyczne i sztuczne nabijanie punktów na FW

ocenił(a) film na 10
ApolloCreed_

Chciałem wszystkich przeprosić za moje zachowanie na tym forum. Źle wypowiadałem się na forum "Mulholland Drive". Postanowiłem zmienić ocenę na prawidłową. Proszę o wybaczenie ale jak wszyscy wiecie gustuję w filmach o lalkach Barbie która jest moim ideałem kobiety. Ostatnio na widok lalki Barbie, których w domu mam całą kolekcję spuściłem się w majtki;) z racji że nie widziałem żadnej lalki Barbie 2 tygodnie, a ja byłem ze tak powiem niedysponowany (nie potrafił mi się postawić członek, a co gorsza ma tylko 2 centymetry długości), wiec ją tylko po cyckach całowałem; z pół godziny, w końcu rozebrałem ją z tych różowych ciuszków żeby, ona mi pokazała te różowe plastikowe piersi..zacząłem je całować i strzeliłem w spodnie. Lepsza sztuczna idealna kobieta - blondynka niż te wszystkie co chodzą po ulicy. Łapiesz za napletek i ruszasz nim do przodu, do tyłu a żołądź to się chowa to się odkrywa i na Barbie jest mleko.

ocenił(a) film na 10
I_am_Prowidense

wybaczam

użytkownik usunięty
ApolloCreed_

I tak Ci nie odpisze, bo mu konto zablokowali. Podobnie jak kilkanaście wcześniejszych. ;)