PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30630}

Mulholland Drive

Mulholland Dr.
2001
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 103615
8,5 58 krytyków
Mulholland Drive
powrót do forum filmu Mulholland Drive

Proszę państwa oto dzieło :) Lynch stworzył fenomenalny klimat w Mulhollnad Drive.. Warto obejrzeć, przeżyć.. a film ten nie da Ci spokoju.. Będziesz się zastanawiał, myślał, kombinował, starał się ułożyć całość w jakiś logiczny ciąg.. Ale czy Ci się uda? Czy można odkryć wszystko i do końca? Nie. Nie w tym filmie. Zawsze pozostanie Ci jakiś szczegół, który będzie dawał Ci do myślenia. Zawsze pozostanie coś, co będzie Cię intrygowało w tym filmie i za to należą się wielkie brawa dla pana Lyncha.

ocenił(a) film na 10
Lady_Rebel

Zgadzam się słowo w słowo, co do szczegółów to jak masz ochotę przeczytaj mój wątek odrobine niżej. Pozdrawiam!!!

lesterwood

hah czytałam, czytałam.. ładną epopeję tam walnąłes.. hmm obgadałabym parę szczegółów dotyczących filmu - zapraszam na gg 1063528 :-)

ocenił(a) film na 10
Lady_Rebel

Jestem na necie zazwyczaj tylko w nocy, ale jak się jakoś zgramy, to chętnie pogadam:) gg7701085 tylko,że myślę nad mulholland drive już ponad dwie doby i mam lekki przesyt, właśnie skończyłem znowu oglądać, więc jeśli chcesz poczytać to na moim wątku pojawi się zaraz coś nowego. Jeżeli chcesz pokminić szczegóły i nie straszny ci angielski to..... http://www.rottentomatoes.com/vine/forumdisplay.php?f=101110157 [www.rottentomatoes.com/ ...]
:))))))))) nie jestem aż takim desperatem jak tamci ludzie...gorąco pozdrawiam i ...do następnego przeczytania:D