PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30630}

Mulholland Drive

Mulholland Dr.
2001
7,6 104 tys. ocen
7,6 10 1 103604
8,5 58 krytyków
Mulholland Drive
powrót do forum filmu Mulholland Drive

nieciekawy

użytkownik usunięty

Jak dla mnie film jest na prawdę nudny, w Lost Highway był taki
klimat że mi dziewczyna się chowała pod ramię, chociaż i tak nie moża było nic zrozumieć to klimat był przytłaczający, moroczny. A w tym filmie nie ma nic przez blisko 2 godziny są straszne dłużyzny, które zasadniczo niczego ni gmatwają (jak to zwykle u Lyncha) tylko
końcówka jest typowa, ale wtedy jest już za późno - byłem w tak
luzackim nastawieniu jakbym oglądał film z Eddy Murphym. Wolę Lost Highway nie mówiąc już o dzikości serca, która przy swojej
przejrzystści i logice jest na prawdę bardzo Lynchowskim filmem.

użytkownik usunięty

a tak przy okazji
to tych wszystkich, którzy twierdzą, że zrozumieli ten film poproszę o wyjaśnienie, bo jakoś nie bardzo mi się nasuwa, ale cóż ja misio o małym rozumku mogę...

użytkownik usunięty

ale sceny erotyczne są fajne
to trzeba przyznać, jeśli ktoś gustuje w takich przyjemnościach :) to na prawdę ładne sceny :)

użytkownik usunięty

i z niecierpliwością czekam
na wyjaśnienie zagadki, bo jak wiadomo u Lyncha każda zagadka ma wyjaśnienie ;)

moze
powinienes obejrzec ten film jeszcze raz..albo nawet kilka razy...o to wlasnie chodzi i filmach Lyncha...poza tym nie zgadzam sie z tym ze wszystko musi tam byc "kawa na lawe" ...wcale nie...ja jak najbardziej jestem fanka jego filmow, ale nie jestem Lynchem a chyba nikt tak do konca poza nim nie rozumie tych filmow w 100%.
Ale jak mowie, ja po obejrzeniu Mulholland Dr mialam ( i nadal mam ) ochote obejrzec go jeszcze raz. I pewnie tak zrobie za jakis czas...poza tym moja wskazowka..sluchaj uwaznie tego filmu i kazdego innego Lyncha

moze
powinienes obejrzec ten film jeszcze raz..albo nawet kilka razy...o to wlasnie chodzi i filmach Lyncha...poza tym nie zgadzam sie z tym ze wszystko musi tam byc "kawa na lawe" ...wcale nie...ja jak najbardziej jestem fanka jego filmow, ale nie jestem Lynchem a chyba nikt tak do konca poza nim nie rozumie tych filmow w 100%.
Ale jak mowie, ja po obejrzeniu Mulholland Dr mialam ( i nadal mam ) ochote obejrzec go jeszcze raz. I pewnie tak zrobie za jakis czas...poza tym moja wskazowka..sluchaj uwaznie tego filmu i kazdego innego Lyncha