PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30641}

My, dzieci z dworca Zoo

Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
1981
7,3 49 tys. ocen
7,3 10 1 48505
6,0 9 krytyków
My, dzieci z dworca Zoo
powrót do forum filmu My, dzieci z dworca Zoo

O kurde, żeby małolaci się pedalili za sztuke hery to coś nieprawdopodobnego. W ogóle to pedofilią zajeżdża bo jak typ ok 30 wali takiego 14 latka to zwykła pedofilia. Co za czasy, ciekawy czy się tam zmieniło czy nadal jest jak w tych latach 80. Swoją drogą nie spodziewałem się że ten film jest aż tak stary.

Pamiętam obejżałem go pierwszy raz mając 16-17 lat i powiem szczerze nie żałuje że go obejrzałem, dobra przestroga by nigdy tego gówna nie próbować, zero szacunku dla narkomanów, ludzie są na wózkach, nie mają nóg, rąk, są ślepi a te k.... narkomańskie niszczą swoje zdrowe ciało dla czegoś takiego.

I nie obchodzi mnie cięzkie dzieciństwo, złe towarzystwo itp, sam miałem cięzko za dziecka, towarzystwo też średnie ale nigdy bym tego nie zrobił..

Film tak czy siak ma jakiś tam klimat, tylko te sceny pedo to się robi aż nie dobrze. Fakt taki że młodzież szybciej dojrzewała w tamtych czasach, nie było kompów, telefonów itp, więc zajmowali się dojrzewaniem a nie siedzeniem w domu przed xboxem czy fonem. Co nie tłumaczy ich z tych zachowań.

Książki nie czytałem ale mam zamiar, skoro mówicie że film to wersja okrojona a ma ponad 2h no to niezłe ''detale'' muszą w książce być hehe.