Nędzne psy

Straw Dogs
2011
5,8 7,6 tys. ocen
5,8 10 1 7633
6,5 2 krytyków
Nędzne psy
powrót do forum filmu Nędzne psy

9/10

ocenił(a) film na 9

Film trzyma w napięciu od początku do końca.

ocenił(a) film na 4
Tetris

to chyba żart

ocenił(a) film na 9
pepsiak1010

a jednak nie

ocenił(a) film na 3
Tetris

ogólnie nie zgodzę się z Tobą ale szanuje ocenę - zobaczysz jak Cie z hejtują:D:D powodzenia:D

ocenił(a) film na 9
Anulla

i co z tego? Krytyka głosu mojego nie zmieni :]

ocenił(a) film na 3
Tetris

i tak trzymaj chłopie:D

ocenił(a) film na 4
Anulla

film bardzo przewidywalny ale widać że spodobał ci się w nim Alexander Skarsgård , pewnie gdyby nie on to nawet byś nie obejrzał pozdro ...

ocenił(a) film na 2
pepsiak1010

hahahaa

ocenił(a) film na 8
pepsiak1010

zgadzam się, film był całkiem niezły z resztą zrobiony na postawie powieści, więc scenariusz był bardzo sensowny i cała historyjka nieźle ułożona

ocenił(a) film na 3
Tetris

mnie się film w ogóle nie podobał... słabiutki
bezsensowny nic się nie trzymało kupy
jakaś wielowątkowość

ocenił(a) film na 4
Tetris

SPOILER Jesli podobał Ci sie ten film to obejrzyj sobie "Bez litości " dosc podobna tematyka a sto razy lepszy i mocniejszy bez zbednych nudziarskich dialogow :) albo chociaby ostatni dom po lewej... ten film mnie umeczył srogo...a gosc ktoremu zniknela corka ( nawet jej nie znalazl martwej ) postanawiajacy wystrzelac wszystkich łacznie z szeryfem .. nie no żenada..ale s agusta i gusciki :)

ocenił(a) film na 1
Tetris

po godzinie oglądania w skupieniu jakoś nie zauważyłem napięcia, oprócz tego na pęcherz ;), ogólnie to coś to nędza ale obejrzałem, niestety ;)

użytkownik usunięty
Daemon75

oryginał lepszy...

ocenił(a) film na 7

Tetris ma racje, film trzyma w napieciu od samego początku do samego końca tak jak nowa wersja Funny Games czy Ostatni dom po lewej (tu gwałt dużo lepiej pokazany o ile tak można powiedziec). Spokojnie daje 7, film dobry.

użytkownik usunięty
mercg

dwa filmy które wymieniłeś. Ich oryginały też są lepsze:D

ocenił(a) film na 7

Nie widziałem oryginalnych wersji. Niedługo nadrobie zalgłości :)