Nigdzie nie mogę znaleźć tego filmu, a strasznie chciałabym obejrzeć!! Proszę o pomoc!
oczywiście, że tak :) obejrzałam na youtube nędzników z 1978 roku i strasznie mi się spodobał ten film (szczególnie Javert - był genialny, chociaz samobójstwo mogliby zrobic dużo lepiej), ale chciałabym obejrzeć również tą wersję, szczególnie, że lubię Liama Nelsona i Ume Turman.
ja uwielbiam Liama Neesona, i dlatego obejrzałam ekranizację Nedzników z jego udziałem. i tak mi się spodobali, że teraz czytam książkę :) polecam.
nie mogę wstawić linka, bo mi pisze że treść przeze mnie wrowadzona jest niezgodna z regulaminem :(
usuń początek http:// i wstaw spację gdzieś w środku linka i powinno wejść
Ja zaczęłam od obejrzenia koncertu z okazji 10 lecia musicalu, bo śpiewaliśmy na chórze szkolnym "One day more" i tak mi sie spodobało, że obejrzałam film, a książkę przeczytam jak tylko uda mi się ją pożyczyc z biblioteki (na razie panie bibliotekarki mają urlop)
Justine, czy jest mozliwosc, zebys i mi podrzucila jakimkolwiek sposobem (na pw, maila, cokolwiek) tego linka? Od pewnego czasu poszukuje tego filmu, przeszukuje cala siec i nic...
Nie moge Ci przesłać na PW... Spróbujmy inaczej. megavideo(kropka)com(slash) ?v=2HK61YV3