Własnie zaczął się na TVP2. Jak dla mnie film bardzo dobry, ciekawa akcja I fajna rola
Sylvestra polecam
kurczę daliśmy podobny temat hehe ale to nic :-) film nawet fajny włąśnie wiszą na linie :D
ups. upuścił Ją :D
Kto jak kto ale John Lithgow w sensacyjnym filmie :D w Trzecia planeta od słońca facet wymiatał :D
a widzieliście Janine Turner taką ? http://www.therealstevegray.com/2010/12/happy-birthday-janine-turner-and-close-j obeth-williams/
w jakim filmie brykała w takim wdzianku ?
Przecież zdjęcie jest podpisane...
Janine Turner turns 41 today. Hot. Loved ‘Northern Exposure’.
Ale to serial jak widze i ma 110 odcinków. Powodzenia xD
to co ta fotka jest z przystanku alaska ?
nie pamiętam jej tam w takim wdzianku a widziałem chyba wszystkie odcinki :D
hahahahhaha fakt Ja wolę xmaster :P :-)
no i narobiłem sobie ochoty trzeba szukać serial i sciągać :D muszę sprawdzić w którym odcinku była tak ubrana hhahahahah
poprawka miało być xhamster :D
ale mu tu gadu gadu a sylwek coś wyrabia łażą po śniegu w nocy na razie nuda;P
Rambo stare dobre czasy hehe jeszcze na kasetach wideo się człowiek zachwycał heheh
Rocky tak samo :-)
mam podobnie hehe. Dobrze zagrany fajne ujęcia na samym początku jak wiszą na tej linie miazga. Mama mi opowiadała jak była na tym w kinie jakie wrażenie to robi na dużym ekranie jeszcze na tamte czasy hoho. Pomysł na film trafiony ciągła akcja od samego początku wciągający jw zaczyna się od akcji na linie. Oglądać go można wiele razy i zawsze trzyma w napięciu. Jak ktoś nie widział musi nadrobić straty.