Na krawędzi

Cliffhanger
1993
6,8 35 tys. ocen
6,8 10 1 35185
5,5 17 krytyków
Na krawędzi
powrót do forum filmu Na krawędzi

Jak zawsze

ocenił(a) film na 10

Świetny Stallone i jest fajny klimat :D 10/10.

ocenił(a) film na 6
GhostRider2

Przyznajesz 10/10 za Stallone'a i fajny klimat? Oceniasz filmy jak chcesz ale wydaje mi się że takie ocenianie wypacza średnią; w końcu od czegoś są te oceny pośrednie. Kiedy piszę o jakimś filmie że ma fajny klimat i że jakaś tam postać jest dobrze zagrana to z reguły daję od 5 do 7 gwiazdek.

ocenił(a) film na 10
guliver_filmweb

Ja nie oceniam surowo filmów lubię akcję lubię stallone i film spełnia w pełni moje oczekiwania i 10 zasłużone.

ocenił(a) film na 6
GhostRider2

Nie żebym się czepiał ale zajrzałem w Twój profil i zdecydowana większość ocen tam to właśnie 10. Każdy ocenia po swojemu ale według mnie 10/10 to już bardzo wyjątkowa ocena i powinna objąć naprawdę niewielki procent wszystkich obejrzanych filmów właśnie po to żeby wyszczególnić tą najściślejszą czołówkę.

ocenił(a) film na 10
guliver_filmweb

Tak zgadza się prawie wszystkie 10 ponieważ nie oglądam po kolei a każdy film wybieram przed obejrzeniem i wiem że film będzie świetny i z góry ma już wysoką ocenę. Jak bym miał wystawić np 5 czy 7 to bym wcale nie oglądał bo nie mam zamiaru tracić czasu na coś nie fajnego. Wiem że na filmweb jest że 10 arcydzieło 9 ewelacja 8 Bardzo dobry. Ale ja oceniam po swojemu i dla mnie 7 to juz jest tylko dobry az 10 bardzo dobry. Rewelacje to ja dodaję do ulubionych. Taki jest mój gust :D