Na krawędzi

Cliffhanger
1993
6,8 35 tys. ocen
6,8 10 1 35185
5,5 17 krytyków
Na krawędzi
powrót do forum filmu Na krawędzi

Typowy hollywoodzki shit. Sztuczność insenizacji i wtórność fabuły wołają o pomstę do nieba. Stallone kompletnie niewiarygodny, zresztą prawie jak zawsze (Rocky i Rambo byli przynajmniej bardziej ludzcy, choć też mało realni) - reszta aktorów również. Przyznam sie, że nie widziałem go do końca; pierwsze 20 minut mnie od razu odrzuciło od ekranu. A skoro film zaczyna się fatalnie, to trudno chyba, aby końcówka była rewelacyjna?
Jedno za to bardzo mi się podobało - krajobrazy i świetne zdjęcia. Za to daję 1 punkt wyżej. Reszta jest po prostu tragiczna i oglądalna jedynie dla fanów Stallone`a i konwencjonalnego do bólu wręcz kina akcji.

ocenił(a) film na 7
Thommy

brak mi słów...
skoro nie obejrzałes to po prostu nie krytykuj:]

ocenił(a) film na 8
Thommy

Swietna fabula świetna muzyka zdjecia dzwiek i wogole jak nie ogladales to nie wypisuj takich rzeczy bo wychodzisz na idiote

gerald_00

Czasem wystarczy zobaczyć kilka pierwszych minut by wiedzieć co będzie dalej.Ja widziałem ten film parę razy i moja opinia jest taka,że wszystkiego tam za dużo:za dużo przemocy /bezsensownej/,za dużo krwi,za dużo akcji,za dużo Stallnone.