PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838872}

Na rauszu

Druk
2020
7,5 88 tys. ocen
7,5 10 1 88361
7,1 91 krytyków
Na rauszu
powrót do forum filmu Na rauszu

Mam ten komfort, że mogę w pracy sobie pozwolić na "małe co nieco" i dzięki temu zwiększyć zarówno swoją kreatywność jak i wydajność. Potwierdzam, że picie (z umiarem dodam, bo należałoby to podkreślić dla ludzi nieodróżniających alkoholików od osób pijących regularnie) zdecydowanie podnosi komfort dnia codziennego. Pomijam już takie oczywistości jak te, że kobiety stają się zarówno łatwiejsze jak i piękniejsze:)
Na zdrowie!

Alicatador

Czym się różni alkoholik od osoby pijącej regularnie? Jeśli myślisz że alkoholik to osoba która za każdym razem traci panowanie nad alkoholem jesteś w błędzie...poza stadiów alkoholizmu chyba jest 5 ...i one mogą przebiegać w baaaaaardzo długim liczonym w latach czasie

ocenił(a) film na 8
ewa_es

Alkoholik różni się tym od osoby pijącej regularnie, że alkoholik MUSI się napić, a osoba pijąca regularnie CHCE :) Wolna wola - to, nas pijących regularie i czerpiących z tego przyjemność - odróżnia od alkoholików - osób uzależnionych. Martwisz się o mnie i takich jak ja? :) Że mam problem z alkoholem? :) Wybacz moją nonszalancję - ona wynika z wieloletniego doświadczenia (zarówno życiowego jak i alkoholowego). O co Ci właściwie chodzi Ewo S?

ocenił(a) film na 8
Alicatador

Przepraszam za literówki :) Na rauszu jak zawsze :)

ocenił(a) film na 7
Alicatador

Rzecz w tym, że osoba uzależniona od alkoholu zwłaszcza będaca w pierwszych fazach uzależnienia zawsze bedzie twierdzić, że NIE MUSI a CHCE się napić (typowy dla tej choroby system zaprzeczeń)