Na tyłach wroga

Saints and Soldiers
2003
7,0 9,3 tys. ocen
7,0 10 1 9252
7,0 2 krytyków
Na tyłach wroga
powrót do forum filmu Na tyłach wroga

Chała

ocenił(a) film na 1

Skąd taka nota?? Przecież ten film jest totalnie denny. Wolna akcja przepleciona na siłę wstawionymi rozmowami i żartami żołnierzy które do niczego nie pasują. Montaż z dupy, film skłania do przemyśleń, np skąd oni się do cholery tu wzieli?,odpowiedź: Z dupy jak cały ten film.

polish_man

Twoje argumenty są do dupy.Film który pokazuje mało znany epizod mianowicie masakrę w Malmedy, która naprawdę miała miejsce.Nie rusza Cie że Waffen-SS wymordowało tylu jeńców amerykańskich?To oceniłeś na 3 a kiczowatego Iron man'a 2 na 7.

ocenił(a) film na 1
Destr0

To wstrząsające. Żal mi jeńców ale wyobraź sobie ze kilometr od mojego domu, w czasie wojny niemcy wymordowali pół wsi. I nie byli to żołnierze tylko cywile. Czy według ciebie film oparty na faktach musi być od razu doskonały? Jeśli tak uważasz to po prostu jest mi ciebie żal. W tym filmie było wiele słabych elementów. Aktorstwo słabe, montaż i zdjęcia też. Twoje argumenty są z dupy przyjacielu bo to nie są żadne argumenty.

Aha jeszcze jedno notka 3 za to że żeby przebrnąć do końca musiałem włączać ten film 3 razy.

polish_man

ja akurat się nie nudziłem, może dlatego że dorosłem do tego filmu pozdr.

ocenił(a) film na 1
Destr0

Jeśli dorosłeś do tego filmu to musisz być strasznie niskim człowiekiem.

polish_man

Czyli Ty jesteś jeszcze niższy? HEHE <studęcki rzart>

ocenił(a) film na 1
pantehniczny

Ten Film to żart. i obraza dla ofiar wojny.

polish_man

jaka obraza?

ocenił(a) film na 2
polish_man

popieram w 100%