ocenia ten film na 1 nie wie co to jest dystans, absurd i poczucie humoru. Wiadomo, że żarty są
buraczane, ale taka jest konwencja. Dając słabe oceny chyba chcecie pokazać światu, że to nie
jest film na "waszym poziomie". Smutek :) Film rozbrajający i bardzo zabawny
Zgadzam się. Absurdalny, głupi humor to coś co bracia bdb opanowali. Kpią z czego chcą i jak chcą, a robią to wszystko z pomysłem. Ilość zabawnych, rozpieprzających sytuacji w ich filmach jest naprawdę pokaźna ( w tych początkowych zwłaszcza ). Dobra zabawa, przede wszystkim dla ludzi, którzy lubią oderwać się od rzeczywistości i mają luz. Reszta niech się pier xD. Nawiązując jeszcze do filmów braci to Airplane i Ściśle tajne bardziej ( nieznacznie ) mi się podobały. Niebawem trza się wziąć za Ruthless People
Mi najbardziej zapadła Naga Broń z akt wydziału dawno temu jakoś w 1997 leciała na Dwójce nagrane to miałem na kasecie cały czas oglądałem i zaraz na początku filmu zorientowałem się że gra tam mój idol Weird Al Yankovic co prawda na chwilkę tylko, wtedy ludzie jeszcze pamiętali film UHF a teraz dobry humor zanika.
100% RACJI!! Bardzo dobrze to ujęłaś;)Najbardziej wkurzają mnie na filmwebie właśnie tacy nawiedzeni-ambitni,którzy podobne komedie wystrzelili by w kosmos.W ten sposób moim zdaniem zaprzeczają wręcz swojej inteligencji-jeżeli takową mają!!??
Co do filmu to uwielbiam i kocham - śmiałam się setki razy na nim i na pewno obejrzę jeszcze nie raz.Pozdrawiam!
Dokładnie, przeintelektualizowane bufony bez dystansu do abstrakcyjnego i prymitywnego humoru, który nie musi być zły, a w przypadku Nagiej Broni jest bardzo dobry. No nic, można tylko współczuć kija w duupie.