Warto iść do kina czy raczej nie koniecznie? Osobiście uwielbiam klasyczne częśći i nawet bym się wybrał,ale trochę się waham się czy zamiast udanego powrotu nie wyjdzie z tego ostateczna zniewaga.
Byłem dziś w kinie i moim zdaniem nie warto. Poziom mniej-więcej taki jak w filmie "Poznaj moich Spartan"
Poznaj moich Spartan to był słaby film i nie porównuj do niego nowej Nagiej Broni. Dla mnie film super i naprawdę śmiałem się co chwilę i inni ludzie też. Polecam film bo nareszcie ktoś nakręcił komedię która śmieszy .
Warto. Nie jest to może ten sam poziom co oryginalne części ale jak na dzisiejsze czasy jest to naprawdę spoko komedia. Są tu gagi, których przez wszechobecną poprawność polityczną brakuje w komediach. Są nawiązania do oryginalnej trylogii. Dzisiaj na seansie była pełna sala i co chwile ta sala się śmiała.
Nie warto. Nie chodzi tu o sentyment do oryginału. Nie chodzi to o to czy poziom żartów jest niski czy wysoki. Film jest po prostu nudny i nieśmieszny.
Warto, śmiałam się w głos, jak zresztą reszta sali w kinie. Naprawdę bardzo udany film, a nawiązania do oryginału są przepiękne.
Warto, prawie umarłem ze śmiechu. Nie tylko ja się śmiałem. Według mnie, trzyma poziom starej serii. Liam świetnie pasuje. Pamela mnie przez cały film zachwycała.