Naga broń

The Naked Gun
2025
6,3 19 tys. ocen
6,3 10 1 19247
6,3 46 krytyków
Naga broń
powrót do forum filmu Naga broń

Warto iść do kina czy raczej nie koniecznie? Osobiście uwielbiam klasyczne częśći i nawet bym się wybrał,ale trochę się waham się czy zamiast udanego powrotu nie wyjdzie z tego ostateczna zniewaga.

juzek124

Byłem dziś w kinie i moim zdaniem nie warto. Poziom mniej-więcej taki jak w filmie "Poznaj moich Spartan"

ocenił(a) film na 8
homoxymoronomatura93

Poznaj moich Spartan to był słaby film i nie porównuj do niego nowej Nagiej Broni. Dla mnie film super i naprawdę śmiałem się co chwilę i inni ludzie też. Polecam film bo nareszcie ktoś nakręcił komedię która śmieszy .

ocenił(a) film na 7
juzek124

Warto. Nie jest to może ten sam poziom co oryginalne części ale jak na dzisiejsze czasy jest to naprawdę spoko komedia. Są tu gagi, których przez wszechobecną poprawność polityczną brakuje w komediach. Są nawiązania do oryginalnej trylogii. Dzisiaj na seansie była pełna sala i co chwile ta sala się śmiała.

ocenił(a) film na 3
juzek124

Nie warto. Lepiej odśwież sobie oryginalną trylogię.

ocenił(a) film na 3
juzek124

Nie warto. Nie chodzi tu o sentyment do oryginału. Nie chodzi to o to czy poziom żartów jest niski czy wysoki. Film jest po prostu nudny i nieśmieszny.

ocenił(a) film na 10
juzek124

Warto, śmiałam się w głos, jak zresztą reszta sali w kinie. Naprawdę bardzo udany film, a nawiązania do oryginału są przepiękne.

juzek124

Warto, prawie umarłem ze śmiechu. Nie tylko ja się śmiałem. Według mnie, trzyma poziom starej serii. Liam świetnie pasuje. Pamela mnie przez cały film zachwycała.

ocenił(a) film na 7
juzek124

Warto