Jakoś nie zachęca mnie do obejrzenia tego filmu Stone. O ile mąż mnie "nie zmusi" do pójścia do kina na ten film to pewnie nie pójdę. Nie uważacie,że Stone jest za stara do takiej roli.To już lepiej byłoby chyba wziąć jakąś młodą, ładną aktorkę.Film powienien być podniecający a czy kobieta w takim wieku...W pierwszej część owszem-Stone piękna ale ta część to chyba będzie klapa.
Czy ja wiem? Może i ma swoje lata, ale na plakacie wygląda ... zachęcajaco ;) jeżeli w filmie wygląda podobnie to jest w stanie mnie podniecić ;] Pozdrawiam
myslisz ze producenci o tym nie pomysleli, do scen łóżkowych Stone ma dublerke i napewno nie jest tak stara ;-))
tez uwazam ze jest za stara ale zdziwisz sie co makijaz i spece od grafiki komputerowej moga zrobic z urodo pani stone:P
Widzialam ostatnio Stone w wielu migawkach z podróży m. in. w Londynie i nie ma tam zapewne dublerki i możliwości korekt obrazu też raczej nie. Jest ciągle wspaniała. Sexapil, magia kobiecości, to ,,coś" co działa na mężczyzn, tego tak naprawdę, nie da się załatwić żadną operacją plastyczną nawet w USA.
Mój wniosek: będzie podniecająca w tym filmie, dlatego właśnie Twój mąż Cię zmusi;)
"Jakoś nie zachęca mnie do obejrzenia tego filmu Stone. O ile mąż mnie "nie zmusi" do pójścia do kina na ten film to pewnie nie pójdę. Nie uważacie,że Stone jest za stara do takiej roli.To już lepiej byłoby chyba wziąć jakąś młodą, ładną aktorkę.Film powienien być podniecający a czy kobieta w takim wieku...W pierwszej część owszem-Stone piękna ale ta część to chyba będzie klapa.""
..pomysl jak Ty bedziesz wygladac w jej wieku? Moze juz jestes w jej wieku? Sharon jest podobno kirewsko inteligentna, wyglada oszalamiajaco...czego dowodem jest wart milony dolarow kontrakt z firma DIOR. kasy w bloto sie nie wyrzuca, a sharon stone jest jak wino.... co jeszcze? ludzie jecza i marudza,czy warto isc czy nie warto, a i tak poleca do kina, bo zawsze tak jest , bylo i bedzie ze samemu trzeba sprawdzic jaki jest film, jak sie ma do czesci pierwszej, an ie wzorowac sie na opini kogos z ej strony.
Oj tak, niby taka inteligentna a czytałam o niej rózne rzeczy. Ostatnio nawet wybuchła afera o żekomej inteligencji pani Stone...
Podobno w kręgach Mensy nie ma Sharon, a cała sprawa jest grubo zaplanowana przez agentów pani Stone...
Reżyserzy, którzy z nia pracują też jakos spacjalnie nie wypowiadają sie na jej temat...
...napisalem "podobno" kurewsko inteligentna.....ale wydaje mi sie, ze pod czacha ma, wie jak mowic i jak sie prowmowac, ostatnio widzialem konferencje prasowa w angli promujaca jej film i mowiac krotko, ciela dziennikarzy jak maszynka do miesa, krotko i za lby...poza tym ona jest mistrzynia w odbijaniu pileczki....a dziennikarze sie slinia jak pieski, malo tego...to co mowia rezyserzy czy ludzie pracujacy, to tez przewaznie, ochrona wlasnej dupy!od razu zaznaczam, nie jestem jej jakism zagozalym anem, ale widzialem ja podczas wywiadow i sprawia wrazenie, pewnej siebie,bystrej i odwaznej...
Z tego co mi wiadomo to panna Stone należy do MENSY, a jakieś teksty typu "to wszystko jest ukartowane" są dla mnie śmieszne. Nie uważacie, że prasa zwęszyłaby to już jakieś 10 lat temu? Poza tym jest to wiarygodna instytucja, która ma swoją reputację i nie robiliby takich jaj, albo jak wynika z twojej wypowiedzi udawali - że wszędzie zamieszczane informacje o tym, ze od nich należy - są zwykłym kłamstwem.
Radzę wam - czytajcie mniej plotkarskich gazet.
Poza tym czyjaś inteligencja niekoniecznie musi świadczyć o zachowaniu. Stone stroi fochy, z nikim się nie liczy, luźno gada o seksie itp. itd., ale przecież taki ma charakter, co do tego ma inteligencja?
Można mieć IQ150 i nie osiągnąć kompletnie nic, albo być wielkim człowiekiem, a mieć znacznie mniej. Zresztą mamy przykład u nas - cała ta Doda, zachowuje się jak zdzira i kompletna debilka (przepraszam fanów, ale taka jest prawda) co nie znaczy, że nie jest inteligentna - moim zdaniem tak, no i MENSIE też jest.
Poza tym niektórzy chyba nie odróżniają inteligencji od czyjejś wiedzy.
Człowiek inteligentny to taka osoba, która posiada zdolność logicznego myślenia, które dodatkowo potrafi wykorzystać itp.
A osoba mądra (czy jak to tam nazwać) to osoba oczytana, doświadczona itp. taką Stone pewnie nie jest, ona jest inteligentna.
Witam! Mam 24 lata. A film pewnie zobaczę tylko po prostu zastanawiałam się czy warto iść do kina. Ps. nie bulwersuj sie tak.
Wczoraj obejrzalem ten film no i musze przyznac, ze nie najgorszy. A co do Stone, to jak na swoj wiek wyglada bardzo dobrze (w kazdym razie spece od grafiki komputerowej zrobili tu kawal dobrej roboty) z twarzy wyglada na 30 ale jednoczesnie musze dodac, ze ciala 30latki to ona napewno nie ma;P (coz natury sie nie oszuka)
Z twarzy na 30? ;)))) Na miły Bóg... ;))))
Jeśli ta Pani wygląda na 30, choćby tylko z twarzy, to Reese Witherspoon wygląda na 15. :) Ja zresztą też. :D
Stone jest piękna. wciąż piękna...
jesteś kobietą, więc lepiej się nie wypowiadaj w sprawie urody innej kobiety, bo ktoś może ci zarzucić, że jej zazdrościsz albo że jako kobieta masz mgliste pojęcie o tym jakie dziewczyny się podobają facetom
Drogi kolego...:) Autorka wątku wypowiedziała swoje zdanie, do którego ma prawo, mimo płci... :) Pomijam już, że mamy w tym naszym pięknym kraju coś takiego jak równouprawnienie, przynajmniej formalnie. :)))))
A to jakie kobiety się facetom podobają (teoretyzując, bo coś takiego jak "podobają się facetom" nie istnieje) nie ma się nijak do zdania czyjegokolwiek o danym filmie, danej roli, danej aktorce.
Ps. Mój mąż nie uważa, że Pani Stone jest piękna i zupełnie nie rozumie dlaczego ona się komukolwiek podoba. :) To tak gwoli ścisłości - odpowiedź na Twoje "podobają się facetom". :)
Pozdrawiam.
Obejrzyj film i na jego podstawie stwierdz czy "jest za stara" - odpowiedz brzmi nie jest. Jest doskonala, wrecz 'w sam raz' - poki nie zajrzysz w metryke nie bedzie Cie gryzlo ile ma lat.
Widzialem wczoraj ten film i dokladnie przyjrzalem sie pani stone. Koles ktory ja obsluguje jest z 10 lat mlodszy od niej i jesli lubi starsze to ok. Jedno jest pewne, ta pani na tyle lat na pewno nie wyglada i wciaz moze kusic. A coz z tego ze w makijazu i technice filmowej odziana, czyz nasze dziewczyny nie uzywaja szminek, pudrow, pomatek by wygladac bardziej ladnie? Wiekszosc tak, moja nie i za ta naturalnosc ja lubie, a jak ona wstaje rano to przynajmniej wyglada tak samo jak dzien wczesniej wieczorem i nie ma niespodzianek. Pozdrawiam:)
Ja również niezbyt często się maluje.Może na jakieś sepcjalne wyjścia.Mąż nie wymaga tego ode mnie i podobam mu sie taka jaka jestem.Pozdrawiam również!
Dziewczyny, co z wami, jedna pisze w tym temacie, że ją mąż zmusza chodzić do kina, druga, że mąz nie wymaga od niej malowania więc sie nie maluje!!! po pierwsze to jestescie chyba na filmwebie a nie na jakiejs ,,Pani domu " tudzież ,,Bravo" a po drugie to jest 21 wiek!!!
ona jest zajebista po tym filmie bałbym sie iść znią do łóżka w łóżku jest poprostu niesamowita. ta noga na noge jezu!!!!! która secna wam sie najbardziej podobała????
Sharon Stone jest uznawana za symbol sexu:) To chyba mówi samo za siebie..Ona jest niesamowita:) Uwielbiam tą aktorke.
Sharon za stara? Hmm? A Ty kobieto ile masz lat? Nie uwazasz,ze kobiety w jej wieku tez sa atrakcyjne? Nie zastanawia Ciebie jaka Ty bedziesz w jej wieku? Przemysl swoja wypowiedz zanim cokolwiek na tej stronce napiszesz... A moim skromnym zdaniem powinnas wybrac sie na ten film i przekonac sie,ze Sharon nadal jest podniecajaca itd... A jesli chodzi o meza,to zapewniam Ciebie,ze On wyciagnie Cie do kina,a jak nie bedziesz chciala isc,pojdzie sam...Dla Sharon?NA BANK!
może jest i troche stara ma 48 lat podobno.ale w łóżku jest niezły piorun z niej każdemu na jej widok i wyczynienia włóżku "stanie". w pierwszej częsci Dauglas miałdośc to ona była górą........
wlasnie dzis bylam na "nagim instynkcie". cholernie pozytywnie film mnie zaskoczyl. a sharon? niesamowita. a co do powyzszych komentarzy to zauwazcie ze teraz wszystko sie przesunelo: kiedys dziewczyna w wieku 25 lat to byla stara panna, a teraz? kariera, szybkie zycie, moda i cale hollywood w ktorym majac 48 lat uzywa sie zycia lepiej niz w polsce w wieku 30! moze sharon jest za stara dla 20 latka, ale ludzie po 40, nie wiem czy wiecie tez uprawiaja seks. i mysle ze niejedna laska by tak chciala wygladac za 20 lat! a co do operacji plastycznych, ilorazu inteligencji itp. to inna bajka, na ekranie to sie nie liczy...
idealisci ..... sie znalezli ... poczkejacie jak wam badziochy porosna zarost stanie sie upierdliwy a nagle okarze sie ze taka sharon to nielada gratka