PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=168379}

Nagranie

Zzikhimyeon jukneunda
2000
4,9 183  oceny
4,9 10 1 183
Nagranie
powrót do forum filmu Nagranie

Musze powiedzieć, że jest całkiem niezły. Co prawda wkurza mnie w tym filmie montaż, zbyt szybko wszystko się dzieje i można się pogubić. Minusem jest też zbyt wielkie zaczęrpnięcie z "Koszmaru minionego lata" i "Krzyku". Pomimo to film jest nadal przyzwoity, dla mnie 7/10.

Davidsoon

Również wygrałem ten film na filmwebie i muszę powiedzieć, że to nieporozumienie. Zacznę od tego, że gra aktorska jest na poziomie Mroczków zero jakiś tam uczuć, starali się, ale ja tego nie dostrzegłem. Widać, że w ten film włożyli bardzo mało, ta krew w ogóle jakaś sztuczna i w ogóle poruszanie się kamery denerwowało mnie nie wiem czym to było spowodowane. Oglądałem ten film po 23 i niby to horror, ale nic w nim nie straszy, zupełnie nic. Końcówka filmu dla mnie dno i tutaj będzie...

SPOILER

Kto był tym trzecim napastnikiem wytłumaczysz mi? Bo ta siostra zginęła, ten ich wychowawca również więc kto? Napastnik zaatakował chłopca, który wszystko kręcił, a reszta zamiast mu pomóc to stoi jak ta dziewczyna i drze ten pysk.

Rzadko wystawiam jedynki, ale dla mnie to gniot i wystawiłem. Nic w nim nie ma ciekawego. Zero klimatu, horror, który nie straszy. Jeszcze ta muzyka żenada. No nic Tobie się podoba, dla mnie to gniot i tego się trzymajmy.

Pozdrawiam.

bandofbrothers

"Kto był tym trzecim napastnikiem wytłumaczysz mi? Bo ta siostra zginęła, ten ich wychowawca również więc kto?"

Też dla mnie to jest ciekawe.

Jeśli chodzi o horror to powiem tak, nie był zły ale najlepszy też nie,był moim zdaniem pośredni.

użytkownik usunięty
JogiFan

Może ten koleś co niby został zabity, tak naprawdę przeżył?
Bo tylko to wchodzi w grę.

Nie pamiętam już za bardzo filmu, ale chodzi Ci o tego kolesia co dostał z
noża podczas kręcenia filmiku? Jeśli tak to wątpię, żeby przeżył. Przecież
go podpalili, a na dodatek zeskoczył z dość wysoka więc jak dla mnie
odpada.

użytkownik usunięty
bandofbrothers

Tak, o tego m chodzi... a jeśli nie on, to kto? Może ktoś z rodziny, ciężko powiedzieć, ale jakby przeżył i zabijał, to bym się nie zdziwił w filmach wszystkiego można się spodziewać.

Ogólnie, nie dość, że film słaby to ta scena końcowa w ogóle nie była potrzebna. Jeszcze bardziej się pogrążyli dodając to. Oczywiście to moja opinia.