Musze powiedzieć, że jest całkiem niezły. Co prawda wkurza mnie w tym filmie montaż, zbyt szybko wszystko się dzieje i można się pogubić. Minusem jest też zbyt wielkie zaczęrpnięcie z "Koszmaru minionego lata" i "Krzyku". Pomimo to film jest nadal przyzwoity, dla mnie 7/10.
Również wygrałem ten film na filmwebie i muszę powiedzieć, że to nieporozumienie. Zacznę od tego, że gra aktorska jest na poziomie Mroczków zero jakiś tam uczuć, starali się, ale ja tego nie dostrzegłem. Widać, że w ten film włożyli bardzo mało, ta krew w ogóle jakaś sztuczna i w ogóle poruszanie się kamery denerwowało mnie nie wiem czym to było spowodowane. Oglądałem ten film po 23 i niby to horror, ale nic w nim nie straszy, zupełnie nic. Końcówka filmu dla mnie dno i tutaj będzie...
SPOILER
Kto był tym trzecim napastnikiem wytłumaczysz mi? Bo ta siostra zginęła, ten ich wychowawca również więc kto? Napastnik zaatakował chłopca, który wszystko kręcił, a reszta zamiast mu pomóc to stoi jak ta dziewczyna i drze ten pysk.
Rzadko wystawiam jedynki, ale dla mnie to gniot i wystawiłem. Nic w nim nie ma ciekawego. Zero klimatu, horror, który nie straszy. Jeszcze ta muzyka żenada. No nic Tobie się podoba, dla mnie to gniot i tego się trzymajmy.
Pozdrawiam.
"Kto był tym trzecim napastnikiem wytłumaczysz mi? Bo ta siostra zginęła, ten ich wychowawca również więc kto?"
Też dla mnie to jest ciekawe.
Jeśli chodzi o horror to powiem tak, nie był zły ale najlepszy też nie,był moim zdaniem pośredni.
Może ten koleś co niby został zabity, tak naprawdę przeżył?
Bo tylko to wchodzi w grę.
Nie pamiętam już za bardzo filmu, ale chodzi Ci o tego kolesia co dostał z
noża podczas kręcenia filmiku? Jeśli tak to wątpię, żeby przeżył. Przecież
go podpalili, a na dodatek zeskoczył z dość wysoka więc jak dla mnie
odpada.
Tak, o tego m chodzi... a jeśli nie on, to kto? Może ktoś z rodziny, ciężko powiedzieć, ale jakby przeżył i zabijał, to bym się nie zdziwił w filmach wszystkiego można się spodziewać.