en film jest wprost idealny dla ludzi którzy nienawidzą i nie wiedzą jak to zwalczyć w sobie. Bardzo dobrze się go ogląda i nieraz można się wzruszyć podczas oglądania. Film też jest bogaty w przekrój świadectw dotyczących przebaczenia, czyli od terrorysty po żonę która wróciła do męża po 5 latach. Także polecam wszystkim zobaczyć ten film zamiast chodzić na homo-parady, które tylko w swoich hasłach mają walkę z nienawiścią, a tak naprawdę to te środowiska najbardziej nienawidzą osób heteroseksualnych właśnie za to że są to zdrowe osoby. Mam kolegę homoseksualistę którego brzydzi to co robią środowiska LGBT i mówi mi że te wszystkie akcję z latarnikami to tylko po to aby przygotować dzieci dla pedofilów których jest około 40 procent wśród osób homoseksualnych. Mówił mi też, że środowiska LGBT po prostu żyją z wymyślania urojonej nienawiści rzekomo osób zdrowych do homoseksualistów, a tak na prawdę mówi mi największe zło tkwi w tym środowisku LGBT. Powiedział mi też, że jeżeli szatan na ziemi opętuje ludzi, to środowiska LGBT zachowują się tak jakby tam było 100 % opętanych ludzi.