Nie rozumiem oceniania filmów po zwiastunie, jak niektórzy poniżej... Ja film obejrzałam w całości i mi się bardzo podobał. Pojawiają się "nowe twarze", aktorzy naprawdę trzymają formę. Lubaszenko również wypadł bardzo dobrze. Biorąc pod uwagę to, co serwuje nam Netflix, to jest to bardzo dobra propozycja.
Mam podobne zdanie - bardzo dobrze się ogląda, naprawdę dobry film i faktycznie " nowe twarze" są dużym atutem
W Polsce kręci się coraz więcej dobrych filmów i dobrze.Olaf Lubaszenko w b.dobrej formie,cieszy że Wiktoria Gorodeckaja pojawia się coraz częściej na ekranie.
Ten film byłby lepszy, gdyby była w nim jakaś tajemnica/zagadka. Zbyt szybko wiadomo kto jest sprawcą i całe napięcie siada.
Dokladnie,zresztą sam film to średniak to nie jest klasa Holoubka.Oceny 8 i 9 to śmiech na sali.
O to chodziło żeby pokazać jak bardzo Kacper jest zdeterminowany aby nie dać się złapać. Nie zawsze winnego muszą pokazać na koniec filmu, to takie oklepane.
Film jak flaki z olejem. Lubaszenko jak słoń w składzie porcelany. Na tle filmów Smarzowskiego , szadzi czy ślepnąc od świateł to jakieś zupełne przedszkole scenariuszowe. Zasnąłem 2 razy.
Film dno, nic kupy sie trzyma, zakończenie z dupy zjawiskowe jak cały nasz kraj z kartonu z nalepką biedronki. Ten film nie ma prawa być oceniany wyżej niż 1, a ludzie dający więcej niż 4 mają wodę w nie mózg
Kazdy ma prawo do swojej oceny... to że tobie sie nie podoba nie znaczy, że ktos kto dal wiecej niz 4 jest bee. Bo rownie dobrze twoja ocena filmów moze swiadczyc ze ty masz wode zamiast mozgu. np krucjata bourne'a na 10 blagam... pozdrawiam
Film jak flaki z olejem. Lubaszenko jak słoń w składzie porcelany. Na tle filmów Smarzowskiego , szadzi czy ślepnąc od świateł to jakieś zupełne przedszkole scenariuszowe. Zasnąłem 2 razy.
Bo większość chyba liczyła na polską wersję domu z papieru. Mi osobiście też się podobał film tym bardziej że był wzorowany na prawdziwych wydarzeniach napadu ja bank w styczniu 2001r. Pora akcji zima, ilość ofiar, suma zrabowanych pieniędzy tylko ukrycie strażnika banku było w innym miejscu