Napoleon Wybuchowiec

Napoleon Dynamite
2004
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 13953
6,8 16 krytyków
Napoleon Wybuchowiec
powrót do forum filmu Napoleon Wybuchowiec

Film po którego obejżeniu... obejżałem go drugi raz na zajutrz i trzeci jeszcze na zajutrz z kolejnymi ludźmi którzy byli zachwyceni. Film jest genialną opowieścią bez banalnych wątków i z poczuciem chumoru które mnie rozbawia dobitnie. Jest fantazja w tym jest wszystko czego oczekuje od świetnego filmu ten mnie zaskakuje bo dokłada jeszcze więcej. Więc wyobraźcie siobie "że jesteście pod wodą, otaczają was małe, kolorowe koniki morskie" :] (palenie poprawia odbiur:)

Marceli_szpak

Zgadzam się z przdmówcą, to moim zdaniem najbardziej 'zmulony' film w historii kina (nawet bardziej niż moja góra w avatarze xD).

ocenił(a) film na 8
Gloot

joł! ziOOm ma racje w sprawie zioła! Oglądałem film totalnie zbakany i musze powiedzieć, że cholernie się śmiałem!:D Film jest świetny! Jest zabawny i wogóle, a scena gdzie napoleon zaczął tanczyc mnie rozjebała kompletnie!:D Szczena w dół i tylko sie patrzylem i nie wierzyłem. Wogóle film w deche pierwszy raz widziałem taki film i bardzo mi sie spodobał. Film z pozoru o niczym ale nawiązuje do myślenia. Szczególnie pokazuje jak takie osoby mają ciężko w życiu.
A tak wogóle to pedro byl fajny i miał zajebisty wąsik! A największym frajerem w tym filmie to był ich wójek Rico (lol2) Gość był niesamowity hahahhahahhaaha. Wow, a widzieliście zdjęcie Jon'a Heder'a? Właśnie je zobaczyłem. Cholera myślałem, że gość jest faktycznie flegmowaty, ale jak teraz zobaczylem to zdjecie to mi kopara opadla! Nie moge uwierzyć, że koleś nie dostał oskara za tę role! ziOOm zagrał kosmicznie! Poważnie juz myślałem, że kolo jest upośledzony i mówie sobie, że wejdę i sprawdze kto to wogóle jest? A tu taki szok! Nie no nie moge poprostu.
Film bomba jak mówiłem. Polecam się pożądnie spalić przed obejrzeniem tego filmu zresztą jak przed obejrzeniem każdego innego:D Pamiętajcie nie namawiam lecz powatarzam w kółko pal zołko, pal ziółko, pal ziółko. Sie jara dziewczyno, sie jara chłopaku! Przy okazji polecam płyte Hemp Gru i piosenke "Zjedz skręta", najlepsza pioseka o ziole jaką w życiu słyszałem!:D Pzdr dla ziOOmów. Palcie! Pisssssssssssssssssss!