Napoleon Wybuchowiec

Napoleon Dynamite
2004
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 14060
6,8 17 krytyków
Napoleon Wybuchowiec
powrót do forum filmu Napoleon Wybuchowiec

Moim skromnym zdaniem ten film może dostać jedynie dwie oceny 1 lub 10.Ja daje mu 10 i myśle że nie do końca jest to komedia troche dramat,jak ktoś zna podobne filmy to niech pisze tylko bez takich jak American pie czy eurotrip bo to całkiem coś innego.

ocenił(a) film na 8
kamilznzn

10 ? ja dałem 8 i jakoś nie mam zamiaru zmieniać cóż ,trochę mi przypomina Słonia nie wiem czemu hehe :)

ocenił(a) film na 8
kamilznzn

Ten film jest cholernie specyficzny. Z jednej strony musiałam się wręcz zmusić żeby obejrzeć go do końca, a jak już miałam go za sobą to musiałam się uspokajać przez pół godziny, tak nie mogłam dojść do siebie, ludzie z takim usposobieniem jak ci z tym filmie doprowadzają mnie do szału. Aż nie umiem tego ubrać w słowa, po prostu masakra. Ale z drugiej strony uważam że to dobrze że film wywarł na mnie takie uczucia, albo raczej, że tak mocne. To było coś jak katharsis xD Tylko może nie dotyczyło oczyszczenia ale uświadomienia sobie jak silna może być głupota ludzka. yh. Ale moja ocena jest jak najbardziej pozytywna i nawet jestem w stanie stwierdzić że chciałabym więcej takich filmów w kinach zamiast bezsensownej krwawej jatki.

ocenił(a) film na 10
asia_r_

trzeba ten film obejrzeć w odpowiednim momencie i z dobrym nastawieniem. Nie rozumiem, o czyjej głupocie mówisz? bohaterowie nie wydali mi się głupi. Raczej smutni i może lekko 'zapóźnieni' :) Super klimat: małe zapyziałe miasteczko, różowe lata 70-te, życie toczy się taaaak powooolnie..jakby wszyscy uczestnicy tej historii byli nieźle spaleni, haha. I vote for Pedro!

kamilznzn

racja zachowuja sie jak upaleni na maksa, absolutny hit. za taniec 10/10

kamilznzn

Dałem 7/10 rewelacyjny nie jest ale można obejrzeć dla zabicia czasu