Napoleon Wybuchowiec

Napoleon Dynamite
2004
6,6 14 tys. ocen
6,6 10 1 13953
6,8 16 krytyków
Napoleon Wybuchowiec
powrót do forum filmu Napoleon Wybuchowiec

Hej :) Mam pewne pytanie odnośnie treści filmu, na które odpowiedź jest mi potrzebna do konkursu ;) Baaaardzo więc was proszę o odpowiedź <prosi> Mianowicie: 48. Na kogo głosuje Napoleon w filmie „Napoleon Dynamite”???
Mam z tym duży problem bo nie oglądałam filmu i nie mam skąd go wziąć :( DLatego byłabym niezmiernie wdzięczna za odpowiedź ;) Pozdrawiam :)

tralalagirl

ja oglądałam film, ale dawno temu i nie pamiętam :( też liczę na tą odpowiedź.. :D

martynka91

Do założycielki- napisałaś mi na moim profilu, że chcesz wiedzieć na kogo głosował napoleon. Wszystko fajnie pięknie- tylko, że jak niby miałabym Ci udzielić tej odpowiedzi skoro nie powiedziałaś jak się z Tobą skontaktować.

Ale skoro już tutaj jestem ....

W filmie nie było pokazane na kogo Napoleon zagłosował, wogóle nie pokazali samej sceny głosowania. Ale biorąc pod uwagę fakt, że Napoleon był w 'ekipie' wyborczej Pedra i sam wykonał dla niego taniec po wystąpieniu kandytata, to mniemam że głosował na Pedro. Sam nawet kiedyś powiedział że zagłosuje na Pedro, więc wniosek sie nasuwa sam.

Mam nadzieje że pomogłam ;)