najbeznadziejniejszy i najgłupszy film jaki widziałam, nie rozśmieszył mnie w ogóle... pomyślałam, że dzisiejsze kino schodzi na psy... jedyne co mi się podobało to układ taneczny Napoleona. Ocena 3/10
a co,wolisz Scary Movie 8 pewnie,co??????nie czaisz klimatu.daj se na luz i włącz TVP 1,zara lecą LOKATORZY albo coś innego w twoim guście."Do następnego"
taaa nie wiem skąd się biorą tacy ludzie... nie oglądam żadnych lokatorów, ani jakichkolwiek polskich seriali (duh!), a ten film to kompletna głupota i żeby tam rzeczywiście coś śmiesznego było... ten koleś to kompletny down (dla ciebie specjalnie napiszę dałn, bo nie wiem czy zroumiesz)... i zdecydowanie bym wolała SM niż Napoleona, mniej głupi i bardziej śmieszny.
Jak bylem mały to tez miałem wystające zęby i nosiłem okulary tez wg Ciebie jestem downem ? :> hmm dla czego ludzie są tacy nietolerancyjni ja rozumie że Ci film może się nie spodobać ale nazwanie kogoś Downem za to jak wygoda i się zachowuje to leciutka przesada (:
Pozdrawiam.
gdy słyszę termin "komedia USA" to raczej mnie odrzuca. ten film jednak jest wart obejrzenia(szczególnie dla miłośnikow smażenia). pełen absurdalnych scen i charakterów, dla mnie bardzo zabawnych.
potrafie jednak zrozumieć niecheć innych do tego filmu. nie polecem dla starszych i mniej zrelaksowanych widzów.