PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496082}

Naprzeciw ciemności

Against the Dark
2009
3,8 3,6 tys. ocen
3,8 10 1 3556
4,0 2 krytyków
Naprzeciw ciemności
powrót do forum filmu Naprzeciw ciemności

Warto obejrzeć, ?? Recenzja i ocena nie powalaja heeeheee

Klasykowiec

Jak na razie nie jest tragicznie, chociaż spokój tych dziewczyn... respekt
vampiry zombie zawsze to jakaś nowość

Kolim

hehe też oglądam , jest słabo , oj strasznie słabo , gra aktorska porażka zero emocji, w tym szpitalu tej grupki ludzi , zero starchu na twarzy nic... zobazymy co dalej

Klasykowiec

takie trochę drewno. po reklamach może ruszy

ocenił(a) film na 2
Kolim

Reklamy dalej ...boże widzisz i nie grzmisz!

Dragit17

haha jakie ma zębiska xD i troche dziwne że straciła przytomność.. a ten rambo z kataną pod pachą

Kolim

Seagal w ogole cos mowi w tym filmie ? hehehee

Klasykowiec

powiedział "sprawdzc czy nie ma ugryzien"
ta mała gdy cos ciągnęło tego łysego nawet nie pisnęła z kamienną twarzą a po chwili przestraszyła sie puszki na łóżku?
tak durnej sceny konsumpcji truchła jeszcze w horrorze nie widzialem

Kolim

no ja pierdziele nie mówcie że idzie przerażona.... a teraz bedzie spała xD

ocenił(a) film na 2
Kolim

Dwa machniecia katana i po zawodniku.Cały Segal

Dragit17

i jeszcze ta muzyczka gdy się przedstawił stojąc w półcieniu. a lepsza scena walki to ta sprzed kilku minut gdy blondyna kopała potwora... motion blur

ocenił(a) film na 2
Kolim

Kur.. Wszyscy śpią po kartach, ja bym ze strachu się ze... a ci śpią.Zero emocji i autentyczności.

Dragit17

HA pierwszy morał.. narkotyki zabijają

Kolim

aaaaa to gada xD

gdy segal powiedział ze zrobi mu to co on robił innym to myslałem że go zeżre

ocenił(a) film na 2
Kolim

Ja też :) Przed chwilką cudowny obrzyn znów wystrzelił .

Dragit17

nareszcie była jakaś walka, chociaż byłem pewny że go zjedzą bo był nie miły

ocenił(a) film na 2
Kolim

Żarty żartami, ale będąc szczerym film bardzo słaby ;/

Dragit17

no niestety, i bardziej podoba mi sie gra tych pseudo zombie niż 1 i 2 planowych aktorów. a drużyna segala idzie ciągle w prawo wymiatając wrogów jak w Contrze. Dialogi jak w reklamach telewizji cyfrowej, ale muzyka nie przeszkadza

ocenił(a) film na 2
Kolim

Jaka ocena się szykuje? ; p oby dziś było jeszcze coś ciekawszego ;)

Dragit17

no myślę że bardzo niska, chociaż nie najniższa.. tak jak ktoś już przed chwilą wystawił nie oglądając filmu do konca.. może i cienizna ale widziałem już gorsze z którymi nie sprawiedliwie byłoby na równi stawiać "na przeciw ciemności".
2 minimum dostanie ale walczymy dalej.

PS: scena z dzieckiem ciekawa ale w całości przewidywalna.. chociaz nie da się ukryć że cwana bestia, zrobił więcej szkód niż reszta zombiaków

Kolim

O boże z czystem sumieniem napiszę, ze ilośc absurdalnych scen w tym filmie bije wszystko co do tej pory widziałem, ale kicha 1/10 czy 2/10 wystawić musze sie zastanowic

Klasykowiec

widziałem gorsze np: "Pazury tygrysa 3", no i wybuch końcowy ładny. no i segal płakał

Kolim

Rozłazili się tak bezsensownie w tym filmie , ze szok zamiadt działać w grupie (choć zrobić wrazenie takiego działania) i oczywiscie kamienny seagal , brak aktorstwa w tym filmie , a mysliwce chyba z europy leciały tyle czasu hehehe

ocenił(a) film na 1
Klasykowiec

Zastanawialiście się dlaczego w szpitalu nie było okien i czemu w szybie na windę była woda?? :P

lkbm

musiała tam być woda bo tak było w "Obcym 4" i titanicu, jeśli jest drabina to na dnie musi być woda, a co do okien to nie wiem xD

myśliwce... mogli wyslac piechote ale film trwałby 45 minut krócej

ocenił(a) film na 6
Kolim

Ja ten film na dvd
Tylko dla Stevena warto wydac 50 zeta
Kiedys na początku roku kupiłem Born to raise hell za 50 zeta pół roku pózniej film był za 7 zeta