Jak na razie nie jest tragicznie, chociaż spokój tych dziewczyn... respekt
vampiry zombie zawsze to jakaś nowość
hehe też oglądam , jest słabo , oj strasznie słabo , gra aktorska porażka zero emocji, w tym szpitalu tej grupki ludzi , zero starchu na twarzy nic... zobazymy co dalej
powiedział "sprawdzc czy nie ma ugryzien"
ta mała gdy cos ciągnęło tego łysego nawet nie pisnęła z kamienną twarzą a po chwili przestraszyła sie puszki na łóżku?
tak durnej sceny konsumpcji truchła jeszcze w horrorze nie widzialem
i jeszcze ta muzyczka gdy się przedstawił stojąc w półcieniu. a lepsza scena walki to ta sprzed kilku minut gdy blondyna kopała potwora... motion blur
Kur.. Wszyscy śpią po kartach, ja bym ze strachu się ze... a ci śpią.Zero emocji i autentyczności.
no niestety, i bardziej podoba mi sie gra tych pseudo zombie niż 1 i 2 planowych aktorów. a drużyna segala idzie ciągle w prawo wymiatając wrogów jak w Contrze. Dialogi jak w reklamach telewizji cyfrowej, ale muzyka nie przeszkadza
no myślę że bardzo niska, chociaż nie najniższa.. tak jak ktoś już przed chwilą wystawił nie oglądając filmu do konca.. może i cienizna ale widziałem już gorsze z którymi nie sprawiedliwie byłoby na równi stawiać "na przeciw ciemności".
2 minimum dostanie ale walczymy dalej.
PS: scena z dzieckiem ciekawa ale w całości przewidywalna.. chociaz nie da się ukryć że cwana bestia, zrobił więcej szkód niż reszta zombiaków
O boże z czystem sumieniem napiszę, ze ilośc absurdalnych scen w tym filmie bije wszystko co do tej pory widziałem, ale kicha 1/10 czy 2/10 wystawić musze sie zastanowic
Rozłazili się tak bezsensownie w tym filmie , ze szok zamiadt działać w grupie (choć zrobić wrazenie takiego działania) i oczywiscie kamienny seagal , brak aktorstwa w tym filmie , a mysliwce chyba z europy leciały tyle czasu hehehe
Zastanawialiście się dlaczego w szpitalu nie było okien i czemu w szybie na windę była woda?? :P
musiała tam być woda bo tak było w "Obcym 4" i titanicu, jeśli jest drabina to na dnie musi być woda, a co do okien to nie wiem xD
myśliwce... mogli wyslac piechote ale film trwałby 45 minut krócej