PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496082}

Naprzeciw ciemności

Against the Dark
2009
3,8 3,6 tys. ocen
3,8 10 1 3556
4,0 2 krytyków
Naprzeciw ciemności
powrót do forum filmu Naprzeciw ciemności

DNO, KICHA I WOGOLE NIEPOROZUMIENIE JESLI KTOS OGLADAL FILMY Z SEGALEM

ocenił(a) film na 2
michal_kaluzynski

Dokładnie strrraszliwy GNIOT. Myślałem że Segal złamie pare nóg i rąk w starym stylu a tu *juh parę razy machnął szabelką i do tego przez pół filmu tylko szedł :/. Nie polecam: mierna fabułą, żenujące dialogi, kiepska akcja i za mało Segala w Segalu. (akcja z windą mnie rozwaliła: winda się zatrzymuje, cham się zgłasza, że zejdzie i coś poszpera żeby było dobrze, schodzi, od razu go zabija mutant po czym winda rusza i wszyscy idą jakby wogóle tego chamka nie było od początku filmu, 0 rozpaczy ukochanej czy coś w tym stylu)

6zmysl

czepiasz się że przez pół filmu idzie... ale za to jak? bardzo ładnie idzie... 7/10 xDD

ocenił(a) film na 2
Kolim

Jeszcze nie koniec.. Nie oceniaj jeszcze xd

Dragit17

oceniłem tylko to że ładnie idzie

ocenił(a) film na 6
michal_kaluzynski

TO NIE JEST GNIOT!!!!!!!!!!!!!
TO jest COŚ INNEGO
ZROZUMIANO??

giovanni50

To jest coś innego, masz rację, w ogóle tego nie da się nazwać filmem.

użytkownik usunięty
giovanni50

A co tutaj jest nowego? Pomyślmy
Zaraza dziesiątkująca społeczeństwo, parę ludzi niezarażonych walczących o przetrwanie to już było: "Noc żywych trupów", "Świt żywych trupów", "Dzień żywych trupów", "Ziemia żywych trupów", "Mullbery street", "Wysyp żywych trupów", "Puls", "Sygnał", "Martwe mięso", "28 dni później" itd.
Wirus ewoluuje i zamienia zombie w myślące jednostki: "Ziemia żywych trupów"
Miecz służący do zabijania zombie: "Blade" - ale tam służył do zabijania wampirów
Akcja rozgrywa się w jednym pomieszczeniu, pocisk wystrzelony w miejsce akcji: "Dom śmierci 2".

ocenił(a) film na 1
michal_kaluzynski

moim zdaniem kompletna kaszana.
czegoś tak głupiego dawno nie widziałem.
koniec.

michal_kaluzynski

to gniot jak wiekszosc filmów z segalem , jego pierwsze filmy to bylo cos , pozostale to nisko budzetowe kaszanki nie godne oglądania

ocenił(a) film na 1
michal_kaluzynski

Zgadzam się - smutne ale prawdziwe. Przyznaję, że uwielbiałam filmy z Seagalem kręcone w latach 90-tych: Nico, Liberator, Patriota... - klasyka kina akcji i sztuk walki - ale filmy z jego udziałem z ostatnich 5-6 lat to najgorszy sort kinematografii. Co to w ogóle ma być??

ocenił(a) film na 6
DamaMarcia

Niebezpieczny człowiek jest świetny