Hej nie wiecie czy ten film jest już gdzieś w sieci?
nie za bardzo mogę znaleźć..
oglądał już to ktoś?
bo jednak 5 głosów oceny jest ;p
Znalazłem na zagranicznym warezie :)
Nie wiem tylko jaka jakość dopiero zacznę pożyczać.
Mam nadzieję ze ktoś zrobi napisy pl
no ok pobrałem, dzięki, wersja może nie jest najlepsza ale na pewno to nie jest cam więc nawet spoko.
TYLKO JEDEN PROBLEM
ma ktoś napisy??
ja tego to podawać jeśli się pojawią lub ktoś może by przetłumaczył ;p
Użyj programu napiprojekt i sam znajdzie napisy. Film świetny, choć 1 część bardziej mi się podobała.
haha co ty nie powiesz? oczywiście że posługuje się napi oraz do tej wersji wyszukiwałem ręcznie ;)
bo do 2 części filmu to są. ale do tej jakby nie wiem dodatku czy jak nie ma
I co tam znalezliscie ten film w sieci??? Ja znalazlem ale niestety bez napisow;/
no tutaj co kolega parę odpowiedzi wyżej podał link no to jest film tylko też właśnie napisów jeszcze nie widziałem..
ma ktoś go z polskimi napisami bo chciałem się nim znajomym pochwalić a oni tak średnio z angielskim
no sam film to już mam, ale właśnie żeby napisy polskie najlepiej, nie powiem z ang też się połapię jako tako no ale jednak bym wolał pl. Nadal czekam..
Udało mi sie w koncu stworzyć napisy. Smacznego ogladania. Film świetny
http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/3818751/the-legend-is-born-ip-man-pl
fajny film ciekawa fabuła walki na wysokim poziomie tylko niestety główną rolę powinien zagrać Donnie Yen byłaby rewelacja ale i tak gorąco polecam
Odtwórca ip-mana, dal rade, jak na praktycznego debiutanta. Pozatym troche glupio by wygladalo gdyby Dony Yen gral 18 latka czy 20 paro latka ;) Co najwyzej mogliby go dac w ostatniej scenie gdy juz jego synalek ma kilka lat (to byl rok 1929).
NIepotrzebnie tez Sammo Hung wsadzili do filmu, tu gra inna postac i w 2 czesci tez gra inna. Troche tym namieszali.