Hej.Wczoraj oglądałam ten film.Spodobał mi się.Nie myślałam o tym że może powstać 2 cześć aż do ostatnich słów Mal córki Maleficent:,,Myśleliście że to już koniec.Chyba sobie żartujecie.''Zaraz potem pojawiły się napisy końcowe.Czy według was można się spodziewać 2 części tego arcydzieła.
Powstanie. Disney dał zielone światło dla drugiej części. Poza tym mamy spin-off w postaci animowanego serialu z krótkometrażowymi odcinkami. Zapewne robiony na szybko ze względu na sukces filmu. Zatem niewykluczone, że w późniejszym terminie powstanie również pełnoprawny serial o bohaterach z filmu.
Ale o co chodzi,jest jakiś film "Następcy"? Ja wiem tylko że jest ten serial na Disney Channel,ale żeby film i tu jeszcze że jakaś druga część...
To niby gdzie jest strona od serialu "Następcy"? Skoro tu są z tych odcinków zdjęcia pisze obok tytułu "TV",na film wskazuje tylko to że pisze że to trwa prawie 2h...
Wszystkie zdjęcia pochodzą z filmu, a w tytule TV oznacza, że to film telewizyjny, w przypadku serialu napisane by było, że to "serial TV". Poza tym nie ma aktorskiego serialu o tym tytule, jedynie animowany w technice komputerowej, i do tego w formacie krótkometrażowym.
Przecież jest serial o tytule "Następcy" w Polsce a orginalna nazwa to "Descendants" w Polsce puszczają go od niedawna na Disney Channel i są tam normalni aktorzy a nie bajka animowana.
Po to chyba ona jest aby uzupełnić swoje braki... a ja nie kłócę się,że jest serial,tylko się pytam grzecznie i pełno osób mi już odpowiedziało,ale oczywiście i ty musisz wrzucić swoje trzy grosze...
Powstanie druga część. Obserwuję na instagramie Disney Channel i tam były zdjęcia i podpis #Descendants2 #cannot_Wait i zdjęcie z drugiej części. Więc w Anglii niedługo będzie premiera, pozostaje nam jedynie czekać. Pozdrawiam ❤
Czytałam że w Anglii jej premiera odbędzie się niestety dopiero w lato 2017 roku, więc myślę, że u nas będzie ona we wrześniu, ponieważ tak samo wyglądała premiera pierwszej części. Będzie się ona nazywać po prostu "Następcy 2"
Mam nadzieję, że pomogłam
Pozdrawiam ❤