4,1 959  ocen
4,1 10 1 959
4,0 7 krytyków
Nazistowscy surferzy muszą umrzeć
powrót do forum filmu Nazistowscy surferzy muszą umrzeć

TROMA PROD.

użytkownik usunięty

JESZCZE NIE OGLĄDAŁEM ALE ZA SAM TYTUŁ DAJĘ 10 (DYCHĘ). MUSZĘ GO JAK NAJSZYBCIEJ ZDOBYĆ I OBEJRZEĆ. PODOBNO INNE PRODUKCJE "TROMA" TEŻ SĄ ZACHWYCAJĄCE JAK NP. TOXIC AVENGER.

użytkownik usunięty

Troma rulez :D
troma ogolnie wydaje wypasione filmy :D
zreszta tytuly mowia same za siebie...;) killer condom, maniac nurses find extasy, tetralogia toxix avenger, zombie island massacre czy cannibal - the musical...
www.troma.com jakby ktos nie wiedzial...;)
a z innych ciekawych adresow to polecam www.badmovies.com - istna kopalnia wiedzy o tzw. "filmach koneserskich" :D

użytkownik usunięty

MYERS M.
TYLKO SKĄD TO WSZYSTKO BRAĆ...WIEM ŻE JEST JEDEN TAKI GOSTEK ALE ON SIĘ RACZEJ NIECHĘTNIE DZIELI...MYERS11@...

użytkownik usunięty

Filmy koneserskie...
hmmmm... na ten przyklad ode mnie? :>> mam tego troche... kontakt na maila :-)

ocenił(a) film na 10

meil?
hej! napisalem do ciebie... co z odpowiedzia...zyjesz? podaj e-mail, dogadajmy sie...

użytkownik usunięty

temat
prosze o niezwloczny kontakt na mejla...

ocenił(a) film na 10

mejl?
czy ty zyjesz? napisalem do ciebie...brak reakcji z twojej strony...skontaktuj sie...

użytkownik usunięty
Son_Of_Fulci

tiamat.ls@interia.pl, sorry ale mialem mala utrate kontaktu z rzeczywistoscia :D

możecie sprawdzać jakieś małe wypożyczlnie czasem tam są takie filmy. Podobno Killer Klowns from outer space sa ciężcy do zdobycia a w samym Gdańsku Żabiance są 2 wypożyczalnie gdzie można nabyć to arcydzielo

ocenił(a) film na 10
doktor32

troma rządzi ,ciekawe kiedy bedzie toxic 5???????????//

phil_anselmo

No, właśnie. Ciekawe. Toxic Avenger wymiata.

ocenił(a) film na 1

Surfujący naziści muszą umrzeć to mega tandeta (daję najniższą ocenę), zastanawiam się, po co ktoś robi takie filmy, bo przecież nie dla kasy, ani dla realizacji wspaniałego pomysłu (jeśli, ktoś zna odpowiedź na to pytanie, chętnie się dowiem).Sami naziści przypominają raczej punków. Rozumiem, że takich filmów nie należy brać na poważnie i najlepiej je obejrzeć w doborowym towarzystwie przy piwku, ale ten w swojej tandecie nie był nawet śmieszny. Dla zainteresowanych podaje dwa tytuły, przy których można się pośmiać tj, Werewolf in a Women's Prison oraz The Machine Girl. Po prostu rewelacja. Wystarczy obejrzeć zwiastuny na filmwebie albo youtubie, żeby sie przekonać!!! Naprawdę warto!!!