Dlaczego nie mogą puścić tego filmu tak z godzinkę wcześniej??
Przecież ta pora nie odpowiada większości a najbardziej tym, którzy muszą następnego dnia wstać do szkoły!!!
Co o tym myślicie?
Jedynka i Dwójka w ogóle nie mają wyobraźni. Pojawiają się tam naprawdę dobre filmy, które albo nie są dobrze zareklamowane , albo o późnych godzinach . Nie tak dawno leciało "Interstate 60" na jedynce , też o późnej godzinie. Albo z góry zakładają że przegrają z Polsatem czy TVN , na którym ciekawszych pozycji jest tyle co kot napłakał i można się pociąć od ich reklam w trakcie filmu.
Gdyby nie filmweb to nie wiedziałabym, że "Nazywał się..." wogóle leci w TV...
No ale i tak już przechlapane i trzeba czekać aż znowu łaskawie puszczą w telewizji lub sobie skombinować...:(
...a tam. Ja wstaję jutro przed 6 i chętnie sobie ten film zobaczę.
Mam nadzieję, że jest niezły i jutro będę miło wspominał powód, dla którego się nie wyspałem.
Moim zdaniem po 22 jest najlepsza pora na obejrzenie sobie filmu. Bez względu na to czy trzeba wstać czy nie.
20/21 to jeszcze trochę za wcześnie żeby się wygodnie ułożyć.
Co do filmów na tvp 1,2 faktycznie czasem puszczają prawdziwe perełki. A za późne godziny nadawana możesz śmiało obwiniać kilka milionów kobiet dla których coś ponad poziom M jak M nie istnieje :/ Ale na pewno lepiej obejrzeć sobie coś późno na tvp bez reklam a nie zacząć oglądać coś na polsacie czy tvn o 20 i film 1,5h oglądać po kawałku przez 3h. Już chyba z 4 lata nie obejrzałem żadnego filmu na tych kanałach oprócz seriali.
Wiesz dlaczego?Bo w polsce żyje 99% prostych ludzi których zadowala takie gówno jak m jak miłosc czy wszelkiego rodzaje programy w których tytuach jest słowo taniec
Ja bym aż tak nie uogólniał. A film właśnie obejrzałem, bardzo mnie wzruszył. Robert Redford potrafi kręcić filmy.