Spodziewałem się świetnego filmu a byl po prostu cudowny
Dawno nie widziałem tak dobrego i orginalnego filmu
10/10 polecam wszystkim gorąco
czy ja aby na pewno oglądałem ten sam film? :|
nawet teleświat napisał, że Next to bardzo przeciętny, przewidywalny film i ja się z tym zgadzam w 100%.
a w ogóle do tego Cage... bleh :/
Dajcie spokoj, film byl wysmienity! Bardzo dobre kino!! Cos jak DeJaVu, ale inne, a Cage jest genialny!
Nie przesadzasz troche? Next faktycznie przyjemnie sie ogladalo, ale to film naiwny i plaski jak blat stolu. Nie sadzisz, ze trzeba czegos wiecej zeby ocenic film ocenic film na 10/10?
jesus!!! czego wiecej??? przestancie sie barany doszukiwac glebokich tresci w prostych filmach. film mial byc rozrywka ijest nia w 100%, a jak chcecie poszukac czegos glebokiego, to zajrzyjcie w swoj zadek :p
Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka, wiem. Zwlaszcza dla kogos kto ludzi o odmiennym guscie wyzywa od razu od baranow. Wiec pozwol, ze napisze jak do dziecka - Film jest kinem rozrywkowym i jako taki spelnil moje oczekiwania. Swietnie sie bawilem szamiac paluszki w towarzystwie kolezanki. A to "czegos wiecej", ktore tak zranilo twoja delikatna dusze artysty bylo prostym zapytaniem sie autora tematu - czy aby jemu wystarczy taka lekkosc filmu by ocenic go jako 'arcydzielo'?
jeżeli miała to być tylko prosta rozrywka to chociaż można było się postarać o dobre efekty specjalne, bo te użyte są jak z naszego "wiedźmina"
To filmidło nawet na rozrywkę się nie nadaje, bo nie oferuje nic lepszego niż 3000 odcinek mody na sukces.
Jasne - szczególnie końcówka była przewidywalna ... przesadzacie trochę - zgadzam się z autorem wątku - jeden z lepszych filmów tego typu ostatnimi czasy
Mi też się bardzo podobał. Szczerze mówiąc zdziwiłam się w kinie, że "już" się skończył. Wprawdzie wszystko na to wskazywało ale miałam jeszcze cień nadziei :) Fajnie zagrane, tylko nigdzie nie widzę książki na podstawie której nakręcono film, tj. "Złoty człowiek". Ogólnie film bardzo dobry, przyznaję, też od razu pomyślałam o DeJaVu. Ogólnie o "Next": Akcja, zero nudy i wszystko co najlepsze. Polecam!
Film jak dla mnie dobry, wiele osób narzekało na role Nicolasa Cage`a ale według mnie jest zagrana dobrze... Taka trochę zagubiona dusza jaką tworzy w tej roli Cage idealnie pasuje do postaci. Co do fabuły i przewidywalności filmu to stanowczo na plus, jednak z zaskakującymi elementami już gorzej (chyba najbardziej zaskakujący jest moment pojawienia się napisów koncowych :) ) film oceniam na 8 bo jednak mam pewien niedosyt...
PRECZ Z CHU*OWYMI EKRANIZACJAMI DICKA! NIE DOŚĆ, ŻE WYBRALI Z ORYGINALNEJ HISTORII TO CO IM PASUJE, TO JESZCZE ZDEFORMOWALI TO TAK ŻE CZŁOWIEKOWI SIĘ NIEDOBRZE ROBI :( I DO TEGO CZŁOWIEK-PARÓWKA W GŁÓWNEJ ROLI :(((
Łowca androidów jest swietnie nakrecony. Smiem twierdzic, ze to najlepsza ekranizacja powiesci Dicka ;) zarazem jeden z moich ulubionych filmow z dziecinstwa :D
Dla sprostowania oczekiwałem akcji i nie bylem przygotowany na cos takiego poniewaz film okazał się bardzo dobry i przerósł moje oczekiwania! Przyznaje niektóre żeczy były do przewidzenia ale podobały mi się efekty specjalne i gra aktorska! Uważam również że Cage zagrał dobrze tego bohatera! A juz reszta to sprawa gustów jak widać niektórym się podobało innym nie ale chodziło o akcję i rozrywkę z nutką humoru więc film zdał egzamin Pozdrawiam i zapraszam do komentowania
Napiszcie swoje zdanie
Hahaahha podobały ci sie efekty specjalne ? Boże jakie tu dzieciaki siedzą na tym forum , przecież takie efekty to z 10 lat temu były xD masakra jak ja czytam niektórych komentarze, dac temu filmowi 10/10 to trzeba być p........ !!
Jesli ten film tak Ci przypadl do gustu powinienes zobaczyc Zaplate [Paycheck] - rowniez na podstawie opowiadania Philipa K. Dicka. Nie widzialem go w filmach na ktore oddales glos, wiec pewnie go nie widziales . Oba filmy reprezentuja podobny poziom - dla mnie sredni 5/10 ale skoro do Ciebie przemawia zycze milej zabawy :)