3,1 3,6 tys. ocen
3,1 10 1 3566
1,7 6 krytyków
Nic się nie stało
powrót do forum filmu Nic się nie stało

W filmie pokazano (zdjęcie!) Nergala, bo to zło i szatan (produkcja dla TVP; nic dziwnego), jakieś trzecioligowe wokalistki, kilku dziennikarzy. No, k***a, chwila. Czy jak taki Wojewódzki czy Szyc sobie zrobi zdjęcie w knajpie, gdzie się żre psy, o czym mógli nie wiedzieć, to należy z nich robić zwyroli? To jest najgorsze w tym pseudo dokumencie - sugeruje się że te wszystkie gwiazdki wiedziały o całym procederze. Właśnie - sugeruje się. Prawdziwy dokumentalista by dociągnął temat do końca - dotarłby do osób, które by - może z prawdą, może nie, ale jednak - powiedziały: "tak, ten i ten ruchali dzieci". A tutaj wszystko się opiera na zwyrolach i sugerowaniu, że skoro jakiś celebryta raz był w lokalu, to na pewno miał współudział, że to tak łagodnie nazwę, w deprawacji nieletnich. Ja nie wiem w kogo ten film ma uderzyć. I te wywiady/rozmowy, czytane przez lektorkę. Serio? To nie można głosu zmienić? Realizacja to dno, sam temat zapewne podciągnięty pod sukces pierwszego filmu wiadomo jakich braci. Latkowski to zaprzeczenie dokumentalisty. Pierwszy film Sekielskich. Dosłownie się popłakałem. Drugi. Wywołał emocje; było mi w ch** smutno. Tutaj? Obejrzałem i nic.

grimfather

poczytaj sobie jak sie bydlo w komentarzach (na ich profilach na fb) na nich rzucilo :O