PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10048455}

Nie chcemy innej ziemi

No Other Land
2024
7,8 3,3 tys. ocen
7,8 10 1 3299
7,9 19 krytyków
Nie chcemy innej ziemi
powrót do forum filmu Nie chcemy innej ziemi

a zbrodniarz wojenny netanjahu precz

MASTERXE

Od hamasu.

joseeee18

Wolna od syjonsitycznego robactwa, tych jeba.nych wszy wyznających ludobójczą ideologijkę Herzla. IDF kasować ołowiem.

Piotr_160

Islam do pieca.

joseeee18

A co mnie obchodzi islam? Uważam, że Hamas jest dla syjonistycznych karaluchów aresztowanych 7 października 2023 zbyt łagodny. Ludowy Front Wyzwolenia Palestyny potrafił dopier.dolić syjonistycznemu ścierwu.

Piotr_160

Islam to nie ludzie, to ideologia która głosi, że zabije ciebie za to że nie jesteś wyznawcą pdfa, a ty jeszcze im kibicujesz bo "żyda bijo". xDDDDD
To tak, jakbyś kibicował nazistom, bo bili żyda, ale oprócz tego że bili żyda, bili również Polaków. Tak samo jest z islamem, oprócz tego że biją żyda, biją też i Polaka i wszystkich którzy nie wierzą w ich bajki.
Komuniści na takich jak ty mieli swoje określenie które tu świetnie pasuje "użyteczny idiota".

joseeee18

A gdzie ja tu piszę o Żydach? Do Żydów nic nie mam. Oni też nienawidzą wszy, odpadków gatunku ludzkiego, czyli syjonistów. A syjonistami są np. Sikorski i Lis.

joseeee18

Nazistami XXI wieku są syjoniści. A jedynym pożytecznym idiotą jesteś tu ty. Pożytecznym idiotą wysraelskich glist.

Piotr_160

Nazizmem XXI jest islam, który głosi ostateczne rozwiązanie kwestii niewiernych, a ty jesteś ich użytecznym idiotą. Ale na spokojnie, gdy biała rasa wróci do władzy w Europie, na islamistów i takich jak ty - ich popleczników i zwolenników, będą czekały piece, a infrastruktura jest, wystarczy tylko je uruchomić.

joseeee18

Sam się, kur.wa, posługujesz nazistowską retoryką.

Piotr_160

Ja mogę, bo jestem patriotą - przeciwnikiem islamu. Stoję po dobrej stronie barykady! Gdyby twój nazizm XXI wieku nie głosił, że chce mnie zabić za brak wiary w pdfa, to nie chciałbym ich śmierci. Sami jesteście sobie winni.  

Jeśli mam być zwolennikiem palestyny, to powiedz tym ludziom, żeby spalili swoje korany i przestali wierzyć w neonazistowską ideologię islamu, a od ręki zacznę wspierać dążenie do powstania państwa Palestyna. Inaczej nigdy nie poprę tych ludzi! A na chwilę obecną - nie dla państwa islamskiego, nie dla palestyny!

joseeee18

Jesteś tylko glistą na usługach syjonizmu, żadnym patriotą.

joseeee18

I już ci, ty jeb.any, tępy karaluchu pisałem, że nie mam nic wspólnego z islamem.

Piotr_160

Skoro nie masz nic wspólnego z islamem, a mimo to popierasz palestynę, to oznacza że miałem rację, jesteś użytecznym idiotą islamu. Hahaha szach mat tęczowy przegrywie, pięknie się psie wyjaśniłeś.
I tak przy okazji, sram na syjonistów i mam w dupie żydów, więc nie trafiłeś kochanku kozy.

NIE DLA ISLAMU! NIE DLA PALESTYNY!

joseeee18

Jesteś zwykłym nacjonalistycznym karaluchem sterowanym z Tel-Awiwu przez śmierdzące syjonistyczne odpadki gatunku ludzkiego.

joseeee18

Jesteś zwykłym nacjonalistycznym karaluchem sterowanym z Tel-Awiwu przez śmierdzące syjonistyczne odpadki gatunku ludzkiego.

joseeee18

Obyś zdechł na raka albo w wypadku samochodowym, pseudoludzko wszo.

Piotr_160

xDDDDDDDDDDD

Dobra, dobra lewaku, leć się przyklej do asfaltu.

joseeee18

Idź się powieś na drucie kolczastym, może dołączysz do tej swojej ku.rwy niebieskiej, Maryjki w niebie.

Piotr_160

No kretyn. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD