Wolna od syjonsitycznego robactwa, tych jeba.nych wszy wyznających ludobójczą ideologijkę Herzla. IDF kasować ołowiem.
A co mnie obchodzi islam? Uważam, że Hamas jest dla syjonistycznych karaluchów aresztowanych 7 października 2023 zbyt łagodny. Ludowy Front Wyzwolenia Palestyny potrafił dopier.dolić syjonistycznemu ścierwu.
Islam to nie ludzie, to ideologia która głosi, że zabije ciebie za to że nie jesteś wyznawcą pdfa, a ty jeszcze im kibicujesz bo "żyda bijo". xDDDDD
To tak, jakbyś kibicował nazistom, bo bili żyda, ale oprócz tego że bili żyda, bili również Polaków. Tak samo jest z islamem, oprócz tego że biją żyda, biją też i Polaka i wszystkich którzy nie wierzą w ich bajki.
Komuniści na takich jak ty mieli swoje określenie które tu świetnie pasuje "użyteczny idiota".
A gdzie ja tu piszę o Żydach? Do Żydów nic nie mam. Oni też nienawidzą wszy, odpadków gatunku ludzkiego, czyli syjonistów. A syjonistami są np. Sikorski i Lis.
Nazistami XXI wieku są syjoniści. A jedynym pożytecznym idiotą jesteś tu ty. Pożytecznym idiotą wysraelskich glist.
Nazizmem XXI jest islam, który głosi ostateczne rozwiązanie kwestii niewiernych, a ty jesteś ich użytecznym idiotą. Ale na spokojnie, gdy biała rasa wróci do władzy w Europie, na islamistów i takich jak ty - ich popleczników i zwolenników, będą czekały piece, a infrastruktura jest, wystarczy tylko je uruchomić.
Ja mogę, bo jestem patriotą - przeciwnikiem islamu. Stoję po dobrej stronie barykady! Gdyby twój nazizm XXI wieku nie głosił, że chce mnie zabić za brak wiary w pdfa, to nie chciałbym ich śmierci. Sami jesteście sobie winni.
Jeśli mam być zwolennikiem palestyny, to powiedz tym ludziom, żeby spalili swoje korany i przestali wierzyć w neonazistowską ideologię islamu, a od ręki zacznę wspierać dążenie do powstania państwa Palestyna. Inaczej nigdy nie poprę tych ludzi! A na chwilę obecną - nie dla państwa islamskiego, nie dla palestyny!
Skoro nie masz nic wspólnego z islamem, a mimo to popierasz palestynę, to oznacza że miałem rację, jesteś użytecznym idiotą islamu. Hahaha szach mat tęczowy przegrywie, pięknie się psie wyjaśniłeś.
I tak przy okazji, sram na syjonistów i mam w dupie żydów, więc nie trafiłeś kochanku kozy.
NIE DLA ISLAMU! NIE DLA PALESTYNY!
Jesteś zwykłym nacjonalistycznym karaluchem sterowanym z Tel-Awiwu przez śmierdzące syjonistyczne odpadki gatunku ludzkiego.
Jesteś zwykłym nacjonalistycznym karaluchem sterowanym z Tel-Awiwu przez śmierdzące syjonistyczne odpadki gatunku ludzkiego.
Idź się powieś na drucie kolczastym, może dołączysz do tej swojej ku.rwy niebieskiej, Maryjki w niebie.