Są plotki, że Craig ma zginąć i jego miejsce zajmie ta żeńska 007 wprowadzona w tym Bondzie. Podobno chcą ocenić jak żeńska agentka 007 zostanie przyjęta. Pewnie jak się nie spodoba taki pomysł ludziom to po Craigu wezmą innego meżczyznę.
Ciężko teraz cokolwiek stwierdzić. W wersję, jakoby kobieta miałaby być 007 nie wierzę- to chwyt marketingowy. Moim faworytem do nowego 007 jest, choć raczej tej roli nie dostanie, Luke Evans. Cavilla nie lubię, nie chcę go w tej roli ;)
TO NIE JEST CHWYT MARKETINGOWY ALE PRAWDA!!!Jestem świeżo po seansie i było jak byk gdzie czarnoskora aktorka mówiła Bondowi ze jest nowym agentem 007 na co on jej odpowiedział ze to są tylko cyferki.Jak widać poprawność polityczna rządzi bo nie dość że z kobiety zrobili nowego 007 to jeszcze jest ciemnoskora... ehhh... Czekam na czasy gdy nowy Superman będzie czarny a po nim przyjdzie czas na czarnego Batmana :(
Thomas Brodie - Sangster (serio).
A piosenkę niech zaśpiewa Declan Galbraith albo Jake Bugg albo Alexander Rybak.
Całe szczęście Daniel Craig jest niezastąpiony i już się nie mogę doczekać aż znowu go zobaczę na ekranie. Zwiastun mi się podoba, więc reszta na pewno też będzie świetna!
ZOSIA czy ciebie kobieto pogielo?Przecież Malek to piz.da nie aktor co pokazał chociażby grając wroga Bonda teraz.Mialki nieprzekonujacy z gejowskich głosem który u widzą nie wywołuje wcale emocji a wrogowie bonda powinni być charyzmatyczni i zapamiętywalni.To ze ktoś dostał Oscara nie znaczy ze jest najlepszy.