wiadomo, ze aurora jest dystrybutorem, ale kiedy w kinach, na ekranach pls, ktokolwiek????
Zapewne wpierw zaliczy pokazy na Nowych Horyzontach. Potem pewnie dopiero będzie data premiery.
Tak, jeżeli dobrze pamiętam nowe horyzonty potwierdziły że będzie w programie... Jak dobrze poszukasz to jest już na necie
Nie ma jeszcze pełnego programu Nowych Horyzontów. Ogłoszą go 2. lipca. Wtedy poznamy daty seansów na festiwalu. Festiwal 18-28 lipca we Wrocławiu. Niektóre filmy będzie też można obejrzeć na VOD.
27.09 i będzie też grany w sieciówkach Cinema city z przedpremierą 10.09 dla posiadaczy karty Unlimited.
Wybrałem się na pokaz Unlimited, który się nie odbył. Filmu nie udało się odtworzyć!? Była jakaś fatalna kopia czy coś, nie znam się na tym. Może tu leży przyczyna. Albo to przez dużą ilość premier w ten weekend i święto kina? W każdym razie szkoda...
Napisała do Cienema City - odpisali, że na razie nie mogą udzielić informacji w sprawie tego filmu. Pisałam też do Aurory, ale mi nie odpisali. Jednocześnie widzę, że w kinach studyjnych na terenie Pl jest w repertuarach.