PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10038751}

Nie obiecujcie sobie zbyt wiele po końcu świata

Nu aștepta prea mult de la sfârșitul lumii
2023
7,2 6,8 tys. ocen
7,2 10 1 6822
8,1 54 krytyków
Nie obiecujcie sobie zbyt wiele po końcu świata
powrót do forum filmu Nie obiecujcie sobie zbyt wiele po końcu świata

wiadomo, ze aurora jest dystrybutorem, ale kiedy w kinach, na ekranach pls, ktokolwiek????

ocenił(a) film na 8
bobek30052000

Zapewne wpierw zaliczy pokazy na Nowych Horyzontach. Potem pewnie dopiero będzie data premiery.

ocenił(a) film na 7
Lukasz_Broda

omgggg

ocenił(a) film na 6
bobek30052000

Tak, jeżeli dobrze pamiętam nowe horyzonty potwierdziły że będzie w programie... Jak dobrze poszukasz to jest już na necie

Noicerr

Też jestem zainteresowany, możesz podpowiedzieć gdzie?

Amarone

Nie ma jeszcze pełnego programu Nowych Horyzontów. Ogłoszą go 2. lipca. Wtedy poznamy daty seansów na festiwalu. Festiwal 18-28 lipca we Wrocławiu. Niektóre filmy będzie też można obejrzeć na VOD.

ocenił(a) film na 8
bobek30052000

27.09 i będzie też grany w sieciówkach Cinema city z przedpremierą 10.09 dla posiadaczy karty Unlimited.

ocenił(a) film na 7
matimat17

Chyba niestety już nieaktualne, nie ma filmu w repertuarach. Ktoś wie czemu?

ocenił(a) film na 9
Pauleta

Też jestem zdziwiona. Ale liczę, że jeszcze zaktualizują repertuay

ocenił(a) film na 8
Pauleta

Wybrałem się na pokaz Unlimited, który się nie odbył. Filmu nie udało się odtworzyć!? Była jakaś fatalna kopia czy coś, nie znam się na tym. Może tu leży przyczyna. Albo to przez dużą ilość premier w ten weekend i święto kina? W każdym razie szkoda...

ocenił(a) film na 9
matimat17

Napisała do Cienema City - odpisali, że na razie nie mogą udzielić informacji w sprawie tego filmu. Pisałam też do Aurory, ale mi nie odpisali. Jednocześnie widzę, że w kinach studyjnych na terenie Pl jest w repertuarach.