6,5 1,8 tys. ocen
6,5 10 1 1793
3,5 2 krytyków
Nie opuszczaj mnie
powrót do forum filmu Nie opuszczaj mnie

Ciekawe skąd oceny?

użytkownik usunięty

Skoro premiery jeszcze nie było. Nawet data nie jest wyznaczona.

Jak to skąd? Krewni i znajomi królika.
Jakaś kolejna polska kupa się szykuje.

ocenił(a) film na 8
Wojnicew

Ja dziś widziałam film [ POKAZ FOCUSOWY ] , jeszcze podobno nie do końca skrojony, ale dla mnie był naprawdę dobry. Z wielką przyjemnością obejrzę go jeszcze raz w ostatecznej wersji :)

smutna_m

młodzi i film coś wam mówi :)

Przedpremiera odbyła się w czwartek we wrocławskim kinie helios, byłam, widziałam, polecam.
Ewa jest naprawde fantastyczna kobieta, film jest naprawde osobisty. Bardzo namacalnie została pokazana słuzba zdrowia i los pacjentów w szpitalach oraz emocje członków rodziny. Film specyficzny. WARTO!

ocenił(a) film na 2
izke

Nie masz pojecia o służbie zdrowia i losie pacjentów. Pani reżyser chyba też.
moja mama tez była na takim oddziale. Też warowałem tam dniami i nocami. Taki oddział szpitalny to jakas koszmarna wizja.

cronin35

wiem jak wyglada los pacjentow na takim odziale, zreszta, czy ewa nie pokazala beznadziejnosci sluzby zdrowia w tym filmie?

cronin35

inaczej widzi polską służbę zdrowia i już "Nie masz pojecia o służbie zdrowia i losie pacjentów" ? phi co ty wyrocznią jesteś ? nie każdy ma miłe wspomnienia ze szpitala...

ocenił(a) film na 2
pixi222

nienawidze stereotypów i gówniarzy je powtarzajacych. i tyle w temacie

cronin35

dziecko jakich stereotypów ? :/ nie bredź tylko zrozum, że nie jesteś jedynym znawcą sytuacji w szpitalach