A mnie się nie podobał i nikomu bym nie poleciła. To był jeden z głupszych filmów jakie widzialam...
jak by to powiedziec...widzialem go wczoraj w TV i jest niesamowicie denny, tak pusty i głupi że nie potrafię tego wyrazić słowami...plus żenująca rola di caprio, porażka jednym słowem
Krzakowski , Twoim zdaniem DiCaprio to denny aktor? Ty chyba masz nierówno pod sufitem ;> DiCaprio jest bardzo dobrym aktorem i świetnie gra ;> ciekawa jestem jak Ty byś grał w innych filmach ;/ zapewne gorzej i to o wiele gorzej, poniżej dna ;>
ej kameron nie obrazaj mnie bo inaczej bedziemy rozmawiac! :P
jesli przeczytasz jeszcze raz moj post bez zbednych emocji to odrazu dostrzezesz ze napisalem ze w tym filmie zagrał żenująco i poniżej dna :P
to że ogólnie ssie to inna sprawa...
a co do mojej kariery aktorskiej to raczej nie planuje co nie odbiera mi raczej prawa do krytyki :P
pozdro dla nastoletnich fanek di caprio :D
i znowu ktos musi mnie obrazac :( chyba sie zamkne w sobie :( wyobraz sobie ze ogarniam o co chodzi w filmie, lecz nie przeszkadza mi uwazac tego 'filmu' za najgorszy badziew jaki widzialem w zyciu :D plan 9 z kosmosu bije ten produkcje na głowę :D
Kwestia gustu. U mnie 10/10... Jak zresztą większość filmów Danny'ego Boyle'a.
Parafrazując autorkę postu: mnie się podobał i polecam wszem i wobec. To jeden z lepszych filmów jakie widziałam :-)
Jedni wolą piwo i inni wino. Dla mnie film bardzo sie podobał. Od tego filmu DiCapria zaczołem uważać za dobrego aktora, i się nie myliłem, bo nowsze jego role(Infiltracja, Krwawy Diament) są świetne. No ja np. współczuję ludziom zachwycającym się American Pie. No dla mnie to jest denny i żenujący film, a w tym nie widze powodów, żeby ktoś tak uważał. Mógł się komuś nie podobać, no ale jak ktoś uważa ten film za najgorszy w zyciu, to nie wiem czego się po nim spodziewał i co go tak zawiodło. Pozdrawiam
nigdy nie dażyłam Leonarda sympatią, ale ten film jest świetny !!! i jego główna rola ne zraziła mnie do tego filmu!!
Film jakiś czas temu w TV widziałem... I musze powiedzieć że nawet mi sie spodobał...Bardzo raziła scena gdy wyobrażał sobie że jest w grze:/ To jest porażka psująca ogólny odbiór filmu...Ale ogólnie na 7-8 moim zdaniem ten film zasługuje;]