PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=865}

Niebiańska plaża

The Beach
2000
6,8 96 tys. ocen
6,8 10 1 95677
5,5 37 krytyków
Niebiańska plaża
powrót do forum filmu Niebiańska plaża

A mnie się nie podobał i nikomu bym nie poleciła. To był jeden z głupszych filmów jakie widzialam...

Norma_Jeane

jakby to powiedział Andrzej Strzelba : bo jestes *******!!! hahah!

damage84

hahah;] mi też się nie podobał..

ocenił(a) film na 1
Pin_up_Margolcia

jak by to powiedziec...widzialem go wczoraj w TV i jest niesamowicie denny, tak pusty i głupi że nie potrafię tego wyrazić słowami...plus żenująca rola di caprio, porażka jednym słowem

ocenił(a) film na 10
Orest_Lenczyk

Krzakowski , Twoim zdaniem DiCaprio to denny aktor? Ty chyba masz nierówno pod sufitem ;> DiCaprio jest bardzo dobrym aktorem i świetnie gra ;> ciekawa jestem jak Ty byś grał w innych filmach ;/ zapewne gorzej i to o wiele gorzej, poniżej dna ;>

ocenił(a) film na 1
cameron88

ej kameron nie obrazaj mnie bo inaczej bedziemy rozmawiac! :P

jesli przeczytasz jeszcze raz moj post bez zbednych emocji to odrazu dostrzezesz ze napisalem ze w tym filmie zagrał żenująco i poniżej dna :P

to że ogólnie ssie to inna sprawa...

a co do mojej kariery aktorskiej to raczej nie planuje co nie odbiera mi raczej prawa do krytyki :P

pozdro dla nastoletnich fanek di caprio :D

ocenił(a) film na 8
Orest_Lenczyk

Stary, chyba ty jestes denny i glupi jak nie ogarniasz o co chodzi w filmie.

ocenił(a) film na 1
Zw1d

i znowu ktos musi mnie obrazac :( chyba sie zamkne w sobie :( wyobraz sobie ze ogarniam o co chodzi w filmie, lecz nie przeszkadza mi uwazac tego 'filmu' za najgorszy badziew jaki widzialem w zyciu :D plan 9 z kosmosu bije ten produkcje na głowę :D

Norma_Jeane

nie wiem jak mozna wogole cos takiego nakrecic
porazka

Norma_Jeane

Kwestia gustu. U mnie 10/10... Jak zresztą większość filmów Danny'ego Boyle'a.

Parafrazując autorkę postu: mnie się podobał i polecam wszem i wobec. To jeden z lepszych filmów jakie widziałam :-)

ocenił(a) film na 7
Norma_Jeane

Jedni wolą piwo i inni wino. Dla mnie film bardzo sie podobał. Od tego filmu DiCapria zaczołem uważać za dobrego aktora, i się nie myliłem, bo nowsze jego role(Infiltracja, Krwawy Diament) są świetne. No ja np. współczuję ludziom zachwycającym się American Pie. No dla mnie to jest denny i żenujący film, a w tym nie widze powodów, żeby ktoś tak uważał. Mógł się komuś nie podobać, no ale jak ktoś uważa ten film za najgorszy w zyciu, to nie wiem czego się po nim spodziewał i co go tak zawiodło. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Shopen

nigdy nie dażyłam Leonarda sympatią, ale ten film jest świetny !!! i jego główna rola ne zraziła mnie do tego filmu!!

ocenił(a) film na 8
Norma_Jeane

Film jakiś czas temu w TV widziałem... I musze powiedzieć że nawet mi sie spodobał...Bardzo raziła scena gdy wyobrażał sobie że jest w grze:/ To jest porażka psująca ogólny odbiór filmu...Ale ogólnie na 7-8 moim zdaniem ten film zasługuje;]

ocenił(a) film na 8
barnaba

Mi się film podobał, szczególnie początek i sceny z Duffy'm. Moim zdaniem Leonardo Di Caprio świetnie zagrał rolę Richarda i tym samym pokazał, że jest dobrym aktorem.
pozdrawiam.