PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31597}

Niekończąca się opowieść II: Następny rozdział

The NeverEnding Story II: The Next Chapter
1990
6,4 7,5 tys. ocen
6,4 10 1 7543
5,5 4 krytyków
Niekończąca się opowieść II: Następny rozdział
powrót do forum filmu Niekończąca się opowieść II: Następny rozdział

słabe...

ocenił(a) film na 2

Bastian wygląda jak Dżastin Bimber a Atreju jak jakiś indianin. Nie dość, że film jest kiepski, to jeszcze aktorzy inni. Konkluzja jest jedna - chodzilo tylko o kasę.

iamx_2

Jeśli już to Justin Bieber wygląda jak on, a nie na odwrót. Ten film został zrobiony jak jeszcze Bieber nie był w planach.

ocenił(a) film na 2
masio

Who cares? To porównanie miało tylko podkreślić, że film jest wyjątkowo słaby a aktor mało przekonujący.

iamx_2

Daruj sobie taką gadkę... może i nie miał największego talentu aktorskiego, ale swojego czasu był bardzo lubianym młodym aktorem i na filmach z jego udziałem (mimo, że nie najlepszych) wychowywało się wiele osób.
A to, że ty chowasz się na Bieberach to już inna sprawa.

ocenił(a) film na 2
Redil

I czyjeś sentymenty mają odebrać mi prawo do własnej, subiektywnej opinii? Bardzo, bardzo dziwny tok myślenia...
Żeby "chować się" na Bieberach jestem troszkę zbyt stara, przykro mi.

ocenił(a) film na 7
iamx_2

Eee... bo Atreyu był indianinem, więc dlatego wyglądał jak indianin? Z tą różnicą, że tym razem zagrało go prawdziwe indiańskie dziecko; a co to Bastiana to zgadzam się. Strasznie wymoczkowaty i ciotowaty jest w tej części - choć i tak wolę tego Bastiana niż tego z "Niekończącej się Opowieści III"

GandalfCzarny666

Noah Hathaway (Atreyu z NS1) był półindianinem.

ocenił(a) film na 3
GandalfCzarny666

jednak fatalnie wyglądał i chyba pomiziany czymś brązowym by ukryć wyrostkowe krosty...